GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii: eclipsa de Lună de pe 21.01.2019
Eclipsa de Luna din 21 ianuarie 2019 are loc pe fondul axelor Rac (unde se află Nodul Nord și Luna) – Vărsător (unde se află Soarele).


”Cine nu-și cunoaște trecutul nu are viitor”

Interesantă confruntare cosmică între vechi și nou, între amintiri și proiecții, între trecut și viitor. Din trecut ne extragem alegerile, deciziile, învățămintele, care vor avea efecte în viitor.

Trebuie să fim atenți la planurile pe care ni le facem acum, pentru că e posibil să nu fie prima oară când suntem puși în fața acestor decizii. Mulți dintre noi am mai trecut prin ceva similar cândva, demult, cu ani în urmă. Avem char o senzație de deja vu, de aceea e bine să analizăm retroactiv cum ne-am descurcat atunci, cum am depășit impasul, ce decizii am luat atunci, cât de bune au fost deciziile, ne-am ținut de ele sau le-am abandonat, am extras ceva învățăminte atunci?

Ca nu cumva să facem exact aceeași eroare, ca nu cumva să ne învârtim în cerc și, în loc să alegem o altă cale, mai bună, să rămânem tot acolo, captivi în buclă.

Trecutul are, la această eclipsă, o greutate și o semnificație cu totul specială. De la nivel macro – ca țară, ca planetă – până la nivel micro – ca familii, ca indivizi – ar trebui să privim înapoi ca într-o oglindă cât se poate de clasă ca să înțelegem exact cine suntem, ca apoi să ne scriem viitorul ținând cont de adevăruri.

Eclipsa de pe 21 ianuarie 2019 ne atrage atenția că ne putem scrie viitorul abia după ce cântărim cu atenție trecutul.

Nu te teme să privești peste umăr, la cel care erai cândva, la ce ai trăit odată, la ce ai învățat (sau nu) odinioară, pentru că eclipsa te poate ajuta să faci ordine în suflet și în creier până în cele mai secrete unghere. Să nu te mire că, în această confruntare cu trecutul, ies la lumină regretele, tristețile, eșecurile, nostalgiile, dorurile, neîmplinirile, golurile, lipsurile, abaterile de la drumul drept. Încearcă să  înțelegi de unde vii, pentru că doar știind ce ai lăsat în urmă, poți trasa linia nouă care duce spre viitor.

Scoate de la naftalină învățămintele cele mai bune pentru a deschide poarta spre ziua de mâine! Păstrează trecutul acolo, e al tău și nu trebuie să-l uiți,  dar privește-l în ochi, cu curaj, cu realism, cu maturitate, descoperind cât de multe te-a învățat.

Nu fugi de trecut, ci consideră-l cel mai bun profesor pentru cel care vei deveni mâine!


Ceea ce poți alege acum îți poate schimba complet sensul vieții!

E ca și cum 20, 30, 40 de ani ai mers într-o anumită direcție convins că e cea mai potrivită pentru tine, dar acum eclipsa de Lună îți arată că se poate și altfel, scoate la lumină o altă față a viitorului. Îți dă ocazia să ștergi complet cu buretele tot ce ai fost înainte pentru a-ți reclădi din temelii toată viața.

Nu înseamnă că uiți sau renegi cine ai fost, ci doar că acum ești mult mai conștient că numai de tine depinde încotro duce drumul. Decizia e în mâinile tale!

Tot așa cum Luna iese din penumbră după câteva ore de eclipsă, la fel și sensul vieții tale ți se relevă după ani de bâjbâială, de ceață, de întuneric, de alergat în cerc.

ACUM poate fi un moment de cotitură când descoperi că, de fapt, tu ai ales altceva atunci când ai venit pe această lume dar ai îngropat prin amintiri acele vise. Acum ele ies la lumină și îți aduc aminte care e sensul tău de mers! Cel bun, cel dat de sus, cel ales de tine!

Întreabă-te deci care ți-e calea, pentru că eclipsa ți-ar putea oferi răspunsul – poate presimțit deja sau surprinzător de nou! – în câteva zile sau… câteva săptămâni.

Nu mai face aceleași greșeli. (Fă altele!)

Drum drept înainte!