GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce (nu) stiai despre planete?

Stiai ca:

Soarele si Luna nu au niciodata mers retrograd? Cel mai frecvent sunt retrograde planetele: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto, dar cel mai intens se resimt retrogradarile planetelor personale: Mercur, Venus, Marte.

…cand Mercur este retrograd, tot ce este patronat de Mercur – posta, invatamantul, comunicarea, conversatia, calatoriile, presa, vanzarile, posta, telefonia, afacerile – merg foarte greu, cu mari amanari.

Mercur este retrograd de 3 ori pe an, rareori de 2 sau de 4?

Mercur nu se deplaseaza niciodata la o distanta mai mare de 28 grade fata de Soare pe cercul zodiacal?

…cand Venus este retrograd, chestiunile sentimentale sunt dezavantajate? Relatiile cu sexul opus sunt defectuoase, iubirile legate in aceasta perioada nu tin, capacitatile artistice palesc, femeile nu se simt bine, nu se simt iubite, nu se plac, isi gasesc doar defecte.

Venus este retrograd cam o data la 1,5-2 ani? Exista ani fara retrogradarea lui Venus.

Venus nu se deplaseaza niciodata la o distanta mai mare de 47 grade fata de Soare pe cercul zodiacal?

Venus este singura planeta din sistemul nostru solar care are miscarea proprie de rotatie invers decat a celorlalte planete?

… ziua pe Venus are 243 de zile pamantesti?

…cand Marte este retrograd calitatile fizice scad? Activitatea ce necesita efort fizic (sport, munca, sex) pot cunoaste mari greutati, orice actiune cunoaste piedici, agresivitatea poate scapa de sub control.

Marte este retrograd o data la aprox. 2,5 ani?

… pe 27 august 2003, Marte s-a aflat la cea mai mica distanta de pamant in ultimii 50.000 de ani? Stralucirea sa a fost una cu totul speciala, dand impresia ca este cea mai stralucitoare stea de pe cer.

…ziua pe Marte dureaza o zi si… 30 de minute in plus decat ziua pe Pamant?

Marte revine la pozitia sa natala, pe astrograma, la fiecare 2 ani si aproaoepe sase luni – ”revolutia martiana”.

Articolul continua mai jos.Jupiter revine peste pozitia sa natala in acelasi an din zodiacul chinezsc in care v-ati nascut. Astfel viata umana se poate imparti in mari cicluri jupiteriene de 12 ani.

…cand Jupiter este retrograd, sansele bune sunt mai rare, evolutia unor actiuni este ingreunata, calatoriile cunosc obstacole, norocul pare sa lipseasca, buna dispozitie paleste. Jupiter este retrograd aprox. 4 luni pe an.

…cand Saturn este retrograd, dificultatile devin mai mari? Apar mari piedici si intarzieri in viata de zi cu zi, totul pare sa incetineasca sau sa stea in loc, atmosfera pare rigida, suferintele cresc, nimic nou nu pare sa se intample. Se cer mai multra rabdare si mai mult efort decat de obicei pentru a reusi in aceste perioade. Saturn este retrograd aprox. 4,5 luni pe an.

Saturn revine peste pozitia sa natala o data la 28-30 de ani? Varsta de 28-30 de ani este considerata atingerea maturitatii din punct de vedere astrologic, fiind una din cele mai dificile varste din viata oricarui individ.

Uranus face turul zodiacului in 84 de ani deci traverseaza o zodie in 7 ani?

…cand Uranus este retrograd, surprizele neplacute pot fi mai grave? Cresc neintelegerile, agitatia, conflictele, stressul.

Uranus este retrograd aprox. 5 luni pe an.

Neptun face turul zodiacului in 164 de ani, deci traverseaza o zodie in 13-14 ani?

…cand Neptun este retrograd, individul este mai confuz? Cresc iluziile, sperantele desarte, scade capacitatea de a intelege realitatea corect. Neptun este retrograd aprox. 6 luni pe an.

…Pluto face turul zodiacului in aprox. 249 de ani, deci traverseaza o zodie in 20 de ani?

…cand Pluto este retrograd, problemele pot fi mai mari decat de obicei? Schimbarile pot fi grave, surprizele neplacute, crizele majore, conflictele exagerate, totul poate scapa de sub control mai repede decat in restul perioadelor. Pluto este retrograd aprox. 6,5 luni pe an.