NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

2. Ce (nu) stiai despre frumoasa Lună? LUNA NOUĂ.
Faza Lunii: LUNA NOUĂ


STIAI CĂ:

… e bine sa pornim o actiune noua intr-o zi de Luna Noua?

…in zilele cu Luna Noua este recomandabil postul?

…ziua de LUNA NOUA o zi buna pentru orice actiune ce implica purificare, detoxifiere, eliberare de trecut, finalul unor actiuni pentru a incepe altele, curatenie in casa, in suflet, in viata, purificarea organismului, purificarea cristalelor?

… cea mai buna zi pentru o detoxifiere cu ceaiuri sau lichide este o zi cu  Luna Noua?

…eclipsele de SOARE se realizeaza numai la  Luna Noua – mai precis la conjunctia Luna-Soare? Fata de simpla faza de Luna Noua pentru a se produse eclipsa, intervine si Nodul Luna Nord.

…daca incepeti o cura de slabire, startul e bine a se lua in ziua de  Luna Noua si sa continue pe perioada când luna este in scadere (intre luna plina si luna noua)? Nu incepeti – eventual nici nu tineti – cura de slabire cand luna este in crestere, pentru ca nu veti avea rezultate notabile, ci dimpotriva, organismul va avea nevoie de mai multa mancare ca de obicei, senzatia de foame crescand. Daca dieta contine si perioada de crestere a lunii, opriti-va si reincepeti dupa Luna Plina. Cantarul nu se va misca prea mult in aceasta perioada.

…ziua cu Luna Noua esteo zi buna sa va tundeti, pentru a regenera parul?

… astrologia chineza tine cont de Luna Noua? Fiecare luna incepe la fiecare  Luna Nouaiar anul chinezesc incepe la a doua  Luna Noua de dupa solstitiul de iarna, undeva intre 21 ianuarie si 20 februarie.