GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

3. Ce (nu) stiai despre frumoasa Lună? LUNA ÎN CREȘTERE.
Faza Lunii: LUNA IN CRESTERE

… perioada de Luna in crestere e cea mai buna perioada pentru orice gen de regenerare? Ne ingrasam mai usor, asimilam mai usor, corpul se cindeca mai usor.

… binecunoscutul CRAI NOU are loc la 1-2 zile dupa faza de Luna Noua?

…daca va tundeti parul sau unghiile in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina) va asigurati o crestere si o regenerare naturala foarte buna a acestora?

…daca plantati copaci sau alte plante in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina), planta se va prinde si se va dezvolta sanatos? Acelasi lucru este valabil in cazul in care recoltati frunze si parti din plante pe care le transplantati sau le puneti sa prinda radacini in alte recipiente.

… in perioada de Luna in crestere, corpul acumuleaza mai multa apa? Sa nu va mire ca se misca in sus cantarul fara sa mancati mai nimic! Eventual faceti sauna si faceti sport ca sa eliminati mai repede apa in surplus.

primul patrar este punctul de mijloc din perioada de crestere a Lunii, momentul cand Luna si Soarele formeaza un unghi de 90 de grade pe zodiac. In acaesta faza, se vede doar jumatatea din dreapta a Lunii.