GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

Ce (nu) stiai despre frumoasa Lună? Luna Noua si Luna in crestere.

Stiai ca:

…daca forma lunii este de secera (in forma literei C) – luna este in descrestere, iar cand este in forma convexa (in forma literei D) – luna este in crestere?  Litera descrie exact invers faza lunii – D – in Crestere, C – in Descrestere.

…vorba ca „Soarele si Luna nu se intalnesc niciodata” este falsa? Sunt zile cand Soarele si Luna rasar in acelasi timp. De exemplu in zilele cu Luna Noua, Soarele si Luna rasar in acelasi timp si apun aproximativ concomitent – la cateva minute diferenta –  iar in zilele cu Luna Plina, Luna apune exact la rasaritul Soarelui.

…Luna nu traverseaza bolta cereasca neaparat noaptea. Exista nopti fara Luna, pentru ca Luna a traversat cerul in timpul zilei. Asa se explica faptul ca in unele zile senine Luna poate fi vazuta pe cer si in timpul zilei.

… fluxul si refluxul este in legatura directa cu fazele si mersul Lunii? Forta gravitationala a Lunii – mult mai redusa decat cea a Pamanatului, are efect nu numai asupra apelor din ocean, ci asupra oricaror obiecte de pe Pamant. Cele mai puternice maree au loc la Luna Plina si Luna Noua, cand Soarele, Luna si Pamantul se afla pe aceeasi linie.

… de pe Pamant, este intotdeauna vizibila aceeasi fata a Lunii? Pentru ca Luna nu are miscare de rotatie in jurul axei sale,d eci sta pe loc, mereu cu fata spre noi.

…Luna traverseaza o zodie in doua zile si jumatate si tot cercul zodiacal in 28-29 de zile?

 

 

LUNA NOUĂ

… e bine sa pornim o actiune noua intr-o zi de Luna Noua?

…in zilele cu Luna Noua este recomandabil postul?

… cea mai buna zi pentru o detoxifiere cu ceaiuri sau lichide este o zi cu  Luna Noua?

…eclipsele de SOARE se realizeaza numai la  Luna Noua – mai precis la conjunctia Luna-Soare? Fata de simpla faza de Luna Noua pentru a se produse eclipsa, intervine si Nodul Luna Nord.

…daca incepeti o cura de slabire, startul e bine a se lua in ziua de  Luna Noua si sa continue pe perioada când luna este in scadere (intre luna plina si luna noua)? Nu incepeti – eventual nici nu tineti – cura de slabire cand luna este in crestere, pentru ca nu veti avea rezultate notabile, ci dimpotriva, organismul va avea nevoie de mai multa mancare ca de obicei, senzatia de foame crescand. Daca dieta contine si perioada de crestere a lunii, opriti-va si reincepeti dupa Luna Plina. Cantarul nu se va misca prea mult in aceasta perioada.

… astrologia chineza tine cont de Luna Noua? Fiecare luna incepe la fiecare  Luna Nouaiar anul chinezesc incepe la a doua  Luna Noua de dupa solstitiul de iarna, undeva intre 21 ianuarie si 20 februarie.

 

LUNA IN CRESTERE

… perioada de Luna in crestere e cea mai buna perioada pentru orice gen de regenerare? Ne ingrasam mai usor, asimilam mai usor, corpul se cindeca mai usor.

… binecunoscutul CRAI NOU are loc la 1-2 zile dupa faza de Luna Noua?

…daca va tundeti parul sau unghiile in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina) va asigurati o crestere si o regenerare naturala foarte buna a acestora?

…daca plantati copaci sau alte plante in perioadele in care luna este in crestere (intre luna noua si luna plina), planta se va prinde si se va dezvolta sanatos? Acelasi lucru este valabil in cazul in care recoltati frunze si parti din plante pe care le transplantati sau le puneti sa prinda radacini in alte recipiente.

… in perioada de Luna in crestere, corpul acumuleaza mai multa apa? Sa nu va mire ca se misca in sus cantarul fara sa mancati mai nimic! Eventual faceti sauna si faceti sport ca sa eliminati mai repede apa in surplus.

primul patrar este punctul de mijloc din perioada de crestere a Lunii, momentul cand Luna si Soarele formeaza un unghi de 90 de grade pe zodiac. In acaesta faza, se vede doar jumatatea din dreapta a Lunii.