GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce se spune despre cristale si pietre (1)

Se spune despre cristale că…

(Partea I)

… TURCOAZUL îsi schimbă culoarea când se apropie un pericol, când cineva vorbeste de rău sau intentionează să facă rău celui care poarta piatra. Piatra ”simte” invidia si ura celor care vor răul si dă un semn de avertisment (prin culoare)

…TURCOAZUL poate prevesti moartea (se sparge atunci când anuntă o moarte iminentă), boala sau infidelitatea.

…dacă se bea dintr-o cupă de AMETIST – sau care contine un Ametist – se poate preveni intoxicarea si poate vindeca… betia, alcoolismul. De aceea este una din pietrele considerate un ajutor de nădejde în eliberarea de vicii nedorite.

…celebra nuantă de la mânâstirea Voronet a fost obtinută din praf de LAPIS LAZULI.

…LAPIS LAZULI este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Unele culturi stravechi pretuiau LAPIS LAZULI mai mult decat aurul.

… egiptenii si babilonienii apreciau foarte mult LAPIS LAZULI. Era considerata piatra sacra, ce insotea adeseori mumiile in mormant, pentru a le ghida dupa moarte.

…pigmentii de pe templele egiptene erau realizati din praf de pietre, printre care mult din LAPIS LAZULI si TURCOAZUL.

 

…masca mortuară a lui Tutankhamon este încrustată cu LAPIS LAZULI, TURCOAZUL si CARNEOL.

… Profetul Mohhamed si Napoleon purtau CARNEOL.

… Imparatul Nero purta monoclu acum 2000 de ani cu lentile de ACVAMARIN.…unele pietre (asa cum sunt considerate acum) provin din substante oragnice, adica au fost candva ”viata” inainte de deveni regn mineral?

  • CHIHLIMBARUL provine din rasina de copac.
  • JAISUL provine din lemn si carbune/lignit.
  • LEMNUL PIETRIFICAT provine din trunchi de copac.
  • CORALUL FOSILIZAT provine din coral.
  • PERLA este de origine animala, fiind ”fabricat” de scoica in interiorul sau.

Chihlimbar Lemn pietrificat

…MOLDAVITUL este singura piatra de origine extraterestra de pe pamant. Este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant, gasindu-si originea odata cu formarea planetei. Pentru ca este o piatra de natura extraterestra, se spune ca mesajul sau pentru locuitorii Pamantului trebuie descoperit prin stimularea intelepciunii.

…legende asiatice stravechi spun ca MOLDAVITULar proveni de pe Sirius si legendele despre Atlantida fac deseori referire la acest cristal.

…cele mai importante locuri cu incarcatura spirituala de pe pamant ascund in ele bucati de MOLDAVITUL: Mecca, Tibet, Israel.

…se spune ca una din pietrele cu care era incrustata sabia Excalibur era MOLDAVITUL.

…adeseori se vorbeste despre MOLDAVITULca despre Piatra Filosofala. Era folosit de alchimisti.

…fiind in stransa conexiune cu Luna, efectele PIETREI LUNII se resimt mai intens in functie de fazele Lunii: este mai intensa in faza de crestere si la Luna Plina.

…că unele cristale sunt încă nedescoperite pe pământ, aşteptând să fie aduse la lumină atunci când omenirea va atinge vibraţia necesară nivelului de conştiinţă al cristalului. Unele din cele mai recent descoperite sunt Sugilit (1944), Larimar (1916), Charoit (1978) Herkimer s.a.m.d.