GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

De ce trebuie purificate cristalele?
Fie că ați cumpărat un cristal nou, fie că aveți acasă bijuterii mai vechi cu piatră, ar fi bine să:

Purificati cristalele înainte de a le purta


Un cristal este un catalizator de energii: acumuleaza si atrage in el energiile din jur si emite energii bune catre noi. Orice piatra acumuleaza in ea energii negative, de-a lungul timpului, acesta este si rolul sau asupra purtatorului, de a crea un scut de protectie impotriva energiilor nocive care ne inconjoara permanent.

De aceea, din cand in cand, dupa ce se incarca de energii, e nevoie sa fie curatat, eliberat de ceea ce a strans in el, altfel, purtandu-l sau avandu-l in preajma, ducem cu noi un intreg balast energetic de care nu avem nevoie.

Daca e pur, curat, si apoi si incarcat cu ganduri bune, el ne asigura o protectie binefacatoare, iar incarcarea este de fapt un proces de constientizare a rolului lui asupra noastra, o meditatie asupra cristalului prin care ii cerem ceva si il programam mental sa ne ajute in acest sens.

Pana a ajuns la noii purtatori, piatra duce dupa ea zeci de ani de energii acumulate, poate niciodata disipate. Prin purificare, oricat de sumara ar fi, dispare amprenta energetica a celor care au atins-o inainte.

Prin purificare neutralizam istoria cristalului dinainte de a ajunge la noi.

Cu atat mai mult trebuie sa purificam o piatra daca:

  • e bijuterie de familie, primita mostenire sau cadou de la o ruda in varsta
  • piatra sau bijuterie cu piatra daruite sau cumparate de altcineva
  1. O bijuterie de familie poate sa fi acumulat in ea drame personale, suferinte de acum 50 de ani a vreunei bunici, blesteme de familie, ghinioane – evident si bucurii – de aceea e bine sa purificam cristalele inainte de a le purta, pentru a le transforma in bijuterii personale, cu amprenta proprie.
  2. Daca primim cristale in dar, oricat de multa incredere avem in cel care ni le-a daruit, n-ar fi rau sa stergem programarea cristalului prin purificare si reprogramare, pentru ca… nu putem sti cu ce ganduri, emotii sau intentii ne-au fost oferit cristalele.
  3. Nu e nevoie sa purificam o piatra sau bijuterie daca o facem altcuiva cadou, dar e bine sa sfatuim pe noul purtator s-o purifice el inainte de a o purta, pentru a prelua amprenta sa energetica.  Este spre binele lui!

Inainte de a ajunge la noi, cristalul a trecut prin zeci de locuri si maini care l-au incarcat cu diverse energii, deci trebuie sa le neutralizam prin procedura de purificare. (Vezi mai jos detalii.)

10 detalii importante despre purificarea si programarea cristalelor