GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

De ce trebuie purificate cristalele?Fie că ați cumpărat un cristal nou, fie că aveți acasă bijuterii mai vechi cu piatră, ar fi bine să:

Purificati cristalele înainte de le purta


Un cristal este un catalizator de energii: acumuleaza si atrage in el energiile din jur si emite energii bune catre noi. Orice piatra acumuleaza in ea energii negative, de-a lungul timpului, acesta este si rolul sau asupra purtatorului, de a crea un scut de protectie impotriva energiilor nocive care ne inconjoara permanent.

De aceea, din cand in cand, dupa ce se incarca de energii, e nevoie sa fie curatat, eliberat de ceea ce a strans in el, altfel, purtandu-l sau avandu-l in preajma, ducem cu noi un intreg balast energetic de care nu avem nevoie.

Daca e pur, curat, si apoi si incarcat cu ganduri bune, el ne asigura o protectie binefacatoare, iar incarcarea este de fapt un proces de constientizare a rolului lui asupra noastra, o meditatie asupra cristalului prin care ii cerem ceva si il programam mental sa ne ajute in acest sens.

Pana a ajuns la noii purtatori, piatra duce dupa ea zeci de ani de energii acumulate, poate niciodata disipate. Prin purificare, oricat de sumara ar fi, dispare amprenta energetica a celor care au atins-o inainte.

Prin purificare neutralizam istoria cristalului dinainte de a ajunge la noi.

Cu atat mai mult trebuie sa purificam o piatra daca:

  • e bijuterie de familie, primita mostenire sau cadou de la o ruda in varsta
  • piatra sau bijuterie cu piatra daruite sau cumparate de altcineva
  1. O bijuterie de familie poate sa fi acumulat in ea drame personale, suferinte de acum 50 de ani a vreunei bunici, blesteme de familie, ghinioane – evident si bucurii – de aceea e bine sa purificam cristalele inainte de a le purta, pentru a le transforma in bijuterii personale, cu amprenta proprie.
  2. Daca primim cristale in dar, oricat de multa incredere avem in cel care ni le-a daruit, n-ar fi rau sa stergem programarea cristalului prin purificare si reprogramare, pentru ca… nu putem sti cu ce ganduri, emotii sau intentii ne-au fost oferit cristalele.
  3. Nu e nevoie sa purificam o piatra sau bijuterie daca o facem altcuiva cadou, dar e bine sa sfatuim pe noul purtator s-o purifice el inainte de a o purta, pentru a prelua amprenta sa energetica.  Este spre binele lui!

Inainte de a ajunge la noi, cristalul a trecut prin zeci de locuri si maini care l-au incarcat cu diverse energii, deci trebuie sa le neutralizam prin procedura de purificare. (Vezi mai jos detalii.)

10 detalii importante despre purificarea si programarea cristalelor

 

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu

Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.