GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

De ce ne schimbam atat de mult de la o varsta la alta?Cum influenteaza planetele varstele omului?

Fiecare segment de varsta, multiplu de sapte, este guvernat de o anumita planeta, care pune accent pe o anumita latura a evolutiei umane, deci preocuparile, modul de gandi si a privi lumea se schimba din 7 in 7 ani.


Intervalul 0-7 ani este perioada guvernata de LUNA.

Accentul cade pe hrana, joaca, schimbari profunde ale starii sanatatii, formarea personalitatii primare. Corespunde perioadei educative primare numita „cei 7 ani de acasa”.

Intervalul 7-14 ani este perioada guvernata de MERCUR.

Accentul cade pe acumularea de cunostinte, informare, lectura, invatare, studiu, deprinderea primelor forme de comunicare si expresie (scris, citit, conversatia). Este momentul obtinerii unei identitati sociale – buletinul, cartea de identitate.

Intre 14-21 ani este perioada guvernata de VENUS.

Accentul cade pe relatiile sociale, pe sentimente, dragoste, arta, cautarea unei forme de exprimare artistica; dragoste, placere, tandrete, sociabilitate, sentimentalism, romantism, afectiune, atractie. Varsta de 21 ani este considerata majoratul oficial in cea mai mare parte a lumii.

Intre 21-28 ani este perioada guvernata de SOARE.

Accentul cade pe afirmarea personalitatii, pe aspectul exterior, cautarea succesului, incercarea de a iesi in evidenta, o perioada creatoare, de exprimare a personalitatii si egoului, vointa, ambitie, dragoste.

Intre 28-35 ani este perioada guvernata de MARTE.

Accentul cade pe relatia cu sexul opus, viata sexuala, impulsivitate, lupta, competitivitate, dorinta de putere, forta, energie.

Intre 35-42 ani este perioada guvernata de JUPITER.

Accentul cade pe cariera, profesie, situatie materiala, succes, faima, afirmare, recunoasterea meritelor, calatorii, expansiunea spiritului, cautarea de noi forme spirituale, aplecarea spre religie si credinta.

Intre 42-49 ani este perioada guvernata de SATURN.

Suprapusa si peste criza de la 40 de ani, este perioada maturitatii depline, de liniste sufleteasca, a introvertirii, a datoriei, a efortului catre intelepciune si elevare spirituala, a afirmarii depline, a responsabilitatilor asumate si a limitarilor impuse.

Intre 49-56 ani, ne intoarcem la perioada guvernata de LUNA.

Reprezinta o reintoarcere la nevoile primare: sanatate, hrana, stabilitate, securitate, familei, casa, instincte materne, majoritatea femeilor pot deveni acum bunici.

Intre 56-63 ani revine perioada guvernata de MERCUR.

Creste nevoia de comunicare, nevoia de a impartasi si povesti amintirile trecutului, dorinta de a fi un fel de ghid pentru altii mai tineri.

Intre 63-70 ani revine perioada guvernata de VENUS.

Reinvie nevoia de afectiune, dorinta de a avea familia in preajma, iubirea fata de nepoti.

Intre 70-77 ani revine perioada guvernata de SOARE.

Este o incercare de re-impunere a personalitatii, ceea ce naste de cele mai multe ori conflict cu generatiile tinere.

Intre 77-84 ani revine perioada guvernata de MARTE.

Marcata de o oarecare impulsivitate, neintelegeri, conflicte, ostilitate, lupte de orgolii.

Intre 84-91 ani revine perioada guvernata de JUPITER.

Perioada pune accent pe cautarea credintei, pe spiritualitate, pregatirea pentru marea trecere.