GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cate ceva despre HOROSCOPUL LUI SATURN

Home > Horoscop Acvaria > Horoscopul marilor planete > Horoscopul lui Saturn

HOROSCOPUL MARILOR PLANETE

Fiecare planetă are ceva în plan pentru tine:
Horoscopul lui JUPITER | Horoscopul lui SATURN | Horoscopul lui URANUS | ALTE TIPURI DE HOROSCOP

Influenta planetei SaturnHoroscopul lui SATURN


SATURN traverseaza intreg cercul zodiacal in aproximativ 29 ani, sta intr-o zodie in jur de 2-3 ani si revine in acelasi punct – deci in aceeasi zodie – o data la 28-30 ani. Putem spune asadar ca roata vietii noastre se invarteste in cicluri mari de 28-30 ani in care simtim iar si iar efectele lui Saturn asupra noastra, pe diverse planuri.

Da, veti spune ca ceea ce s-a scris in anii trecuti la zodia anterioara scrie acum la tine. Evident, asa e mersul astrelor pe cer, deoarece tranzitul unei planete prin zodii influenteaza in mod similar toate cele 12 zodii in decurs de aprox. 30 ani, deci nu este o greseala faptul ca ceea ce anii trecuti a influentat Leii, de exemplu, acum va influenta Fecioarele. E absolut normal in astrologie! E ceva similar fusurilor orare: daca acum la Paris este ora 10, la noi va fi ora 10… peste o ora! Deci daca anii trecuti cel din zodia anterioara dv. a avut succes la serviciu, anul acesta e randul dv. la succes in acest plan, si acest curs al lucrurilor la distanta de aprox 2-3 ani pentru toate zodiile pe rand.

In cazul in care analizati horoscopul in functie de Ascendent – ceea ce e recomandabil! – perioadele de influenta ale acestor tranzite prin case astrologice pot diferi, deoarece casele astrologice, pe harta fiecaruia, au dimensiuni diferite. In unele cazuri sunt de dimensiuni mici, mai putin de 30 de grade, in alte cazuri se pot intinde si pe parcursul a doua zodii, ca atare e posibil ca pentru unii Saturn sa intre in casa mentionata ceva mai tarziu fata de perioada in care este specificata intrarea efectiva a planetei in zodia respectiva.

Cei care au Ascendentul la inceput de zodie – in primele 10 grade – vor resimti influentele la inceputul perioadei indicate, aproximativ in primul an de tranzit saturnian.
Cei care au ascendentul la mijloc de zodie – intre gradele 10-20 – vor resimti influentele la mijlocul perioadei, aproximativ in al doilea an de tranzit saturnian.
Cei cu Ascendentul la final de zodie – intre gradele 20-30 – vor resimti influentele la iesirea planetei din zodie, aproximativ in al treilea an de tranzit saturnian.

CITESTE HOROSCOPUL


Pentru a sti cum te influenteaza direct PE TINE tranzitul planetei Jupiter acum si in lunile care urmeaza, comanda un HOROSCOP PREVIZIONAL PERSONAL pentru urmatoarele 12-24-36 luni, o analiza astrologica de peste 20 de pagini in care planeta SATURN este analizata intr-un capitol amplu, aspect cu aspect.