GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Câte ceva despre HOROSCOPUL LUI JUPITERHoroscopul lui JUPITER


Jupiter traverseaza intreg cercul zodiacal in aproximativ 12 ani, sta intr-o zodie in jur de un an – plus/minus cateva zile/saptamani – si revine in acelasi punct – deci in aceeasi zodie – o data la 12 ani. Putem spune asadar ca roata vietii noastre se invarteste in cicluri mari de 12 ani in care simtim iar si iar efectele lui Jupiter asupra noastra, pe diverse planuri.

Da, veti spune ca ceea ce a scris inainte la zodia anterioara scrie acum la dv. Evident, asa e cursul astrelor pe cer, deoarece tranzitul unei planete prin zodii influenteaza in mod similar toate cele 12 zodii in decurs de aproximativ 12 ani, deci nu este o greseala faptul ca ceea ce anul trecut a influentat Leii, de exemplu, anul acesta va influenta Fecioarele. E absolut normal in astrologie! E ceva similar fusurilor orare: daca acum la Paris este ora 10, la noi va fi ora 10… peste o ora! Deci daca anul trecut cel din zodia anterioara dv. a avut succes la serviciu, anul acesta e randul dv. la succes in acest plan, si acest curs al lucrurilor se reia, ciclic, peste 12 ani pentru toata lumea!

In cazul in care analizati horoscopul in functie de Ascendent – ceea ce e recomandabil! – perioadele de influenta ale acestor tranzite prin case astrologice pot diferi, deoarece casele astrologice, pe harta fiecaruia, au dimensiuni diferite. In unele cazuri sunt de dimensiuni mici, mai putin de 30 de grade, in alte cazuri se pot intinde si pe parcursul a doua zodii, ca atare e posibil ca pentru unii JUPITER sa intre in casa mentionata ceva mai tarziu fata de perioada in care este specificata intrarea efectiva a planetei in zodia respectiva.

Cei care au Ascendentul la inceput de zodie – in primele 10 grade – vor resimti influentele la inceputul perioadei indicate.
Cei care au Ascendentul la mijloc de zodie – intre gradele 10-20 – vor resimti influentele la mijlocul perioadei.
Cei care au Ascendentul la final de zodie – intre gradele 20-30 – vor resimti influentele la iesirea planetei din zodie.

CITESTE HOROSCOPUL