GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum sa-ti indeplinesti dorintele cu ajutorul cristalelor?Dorinte implinite

Cum să-ți împlinești dorințele cu ajutorul cristalelor?

Investesti cate un cristal cu cate un plan, o dorinta, un vis, si le rogi sa lucreze pentru tine.


A purta o piatra, pur si simplu, nu este suficient pentru a te bucura cu adevarat de beneficiile sale. Da, standu-ti in preajma, ea devine un scut protector, un generator de energie pozitiva si un absorbant de energie negativa, dar piatra – cristalul natural – este si un suport de incredere pentru a vedea un scop atins, un vis implinit.

O forma de programare a cristalelor este transmiterea unui gand, a unei misiuni, a unei intentii prin puterea cuvintelor. De cate ori vei privi piatra cu mesaj, iti amintesti de acel vis, de acea dorinta, si o alimentezi iar cu energie. Asa emiti inca o data gandul tau in Univers, si se mai aseaza o caramida la visul tau pana intr-o zi cand, prin legea universala a atractiei, visul tau devine realitate.

Poti face acest joc cu oricate cristale si oricate dorinte ai, dar da-le timp sa-si faca efectul. Rabdarea e obligatorie, nimic nu se construieste peste noapte, iar piatra este suportul palpabil prin care dai forma gandului.

Cristalul nu e un buton pe care apasam si visul se implineste.
Cristalul nu e o pastila pe care o inghitim ca sa ne treaca suferinta.
Cristalul nu e un aparat care incepe sa emita frecvente dupa ce l-am pus in priza.

E nevoie si de eforturile tale pentru ca acel vis sa prinda contur, iar unul din eforturi este increderea, trimitand iar si iar spre Univers acelasi gand, bine formulat, bine conturat, ca sa arati de fapt ce doresti.

A spune doar „vreau noroc” nu e de ajuns. Gandeste-te, vizualizeaza forma pe care vrei s-o ia acel noroc si cere-i acel lucru cristalului tau. Ofera-i – precum un regizor – un scenariu foarte bine scris, el devenind astfel instrumentul tau de lucru. Nu el infaptuieste dorinta, ci TU, in stransa legatura cu Universul., cristalul e doar un sprijin tacit, subtil, ceva material de care sa-ti ancorati visul.

Cauta prin casa cristalele pe care le ai si aduna-le intr-un bol. Nu conteaza marimea lor, nici varietatea cristalului, trebuie doar sa fie cristal natural cat mai aproape de forma in care a fost lasat de mama-natura. Purifica-le in forma cea mai accesibila tie: sub jet de apa cateva minute, o noapte in ger, cateva ore acoperite de sare etc. Tine fiecare cristal in mana si gandeste-te la dorintele tale cele mai mari. Concentreaza-te, tinand pietrele una cate una in mana.

Programeaza fiecare cristal cu cate o dorinta, cu o misiune, cu un scop. Nu mai mult de una pentru fiecare piatra. Scriind – cu markerul de exemplu – pe o piatra de orice fel (prelucrata, neprelucrata, bruta rulata, disc, sfera etc) chiar si un singur cuvant, practic ai investit-o cu un rol in viata ta. Eventual aseaza fiecare cristal pe un biletel la soare. Pe biletel scrie-ti dorinta, visul, scopul, cat mai clar si amanuntit posibil. Poti accentua efectele acestei programari mentale si cu ajutorul unei scrisori, care poate insoti si completa programarea cristalelor tale! Pune-o alaturi si o citesti mai tarziu ca sa vezi ce s-a intamplat din toate cate ti-ai programat.

Cand simti ca ai transmis gandul tau cel bun cristalului, aseaza-l intr-un saculet, intr-un bol, intr-o cutie, dupa care gaseste-i un loc doar de tine stiut.

Ca le tii mereu la tine, in geanta, in masina etc, sau sunt undeva in camera ta, acolo unde sa stii doar tu ca le-ai pus, cristalele vor incepe sa lucreze subtil pentru tine.

Poti crea un saculet cu mai multe cristale, cate doresti, care sa poarte cu ele marile tale dorinte pentru perioada care vine.

Daca ai deja cateva pietre programate anterior care si-au atins scopul, purifica-le, lasa-le sa se odihneasca putin apoi da-le alta misiune.

Poti alege cate un cristal pentru toate persoanele importante pentru tine si sa incarci fiecare piatra cu ganduri bune si pentru acestea, mentionand clar, cu voce tare, numele lor si dorintele tale pentru ei.

Nu stai cu ochii pe cristal zi de zi intrebandu-l „ti-ai indeplinit misiunea sau nu?” Poarta-l, aseaza-l la loc de cinste in casa ta, priveste-l cu incredere, cu speranta, cu respect – da, increderea e obligatorie – dar nu ca pe un generator de miracole, pentru ca nu e nimic magic aici, nimic miraculos.

Cel care infaptuieste miracolul esti TU  in legatura directa cu Universul, care te rasplateste cu ceea ce e mai bun pentru tine.

FAPT DIVERS: pe 29 aprile este ZIUA MONDIALA A DORINTELOR.