GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum se poarta bijuteriile cu cristale?Cum și unde sa porti cristalele asupra ta?

Dupa purificare, bijuteriile cu cristale trebuie purtate permanent asupra noastra, pentru a ne bucura de energia, efectele binefacatoare si protectia lor.

Cristalele fara o forma anume – pietrele brute sau rulate, sferele etc – pot fi tinute intr-o cutie, un cufaras, un borcanas, intr-un saculet, in portofel, in anumite locuri din incapere, agatate de candelabru, de tocul usii sau ferestrei, agatate langa patul copilului, sub perna, intr-un bol de sticla pe masa, in colturile camerei… Propria imaginatie poate alege locul cel mai potrivit pentru a agata un cristal care ne aduce noroc.

Medalioanele trebuie purtate la gat, nu neaparat deasupra hainelor, ci si ca talisman secret, cat mai aproape de piele. Asezate undeva intre chakrele 3-5 (unii prefera sa le poarte lungi pana in zona plexului solar, altii mediu in zona chakrei inimii, altii scurt, la baza gatului, in zona chakrei gatului), ele isi lasa amprenta asupra corpului energetic al purtatorului.

Cerceii isi indreapta energia spre zona capului, spre  zona urechilor fiind foarte receptiva la influente, deci primeste rapid vibratia cristalelor.

In tarile orientale se poarta si bijuterii care sunt asezate si pe chakra dintre sprancene sau chiar pe chakra din crestetul capului, dar nu e un obicei specific locurilor noastre.

 

Cristalele din bratari isi trimit energia prin piele, intra cel mai usor in conexiune cu organismul in zona incheieturii, deci se pot purta oricate bratari.

Pe ce mana sa porti cristalele?

Desi fiecare simte altfel un cristal asupra lui, in general mana dreapta e cea care transmite energia si mana stanga este cea care primeste energia.

Mana dreapta este transmitatoare de energie, mana prin care energia este eliberata, degajata, deci e bine sa purtam cristalele pe mana dreapta cand dorim sa ne eliberam de energie negativa sau cand dorim sa transmitem energie benefica spre alta persoana (mangaiere, alinare, dragoste, vindecare). Cristalul va prelua surplusul de energie negativa care ne creeaza stari de furie, oboseala, mahnire, tristete, stres.

Mana stanga este receptoare de energie benefica, deci purtam bijuterii pe mana stanga atunci cand avem nevoie de un surplus de energie pozitiva, de protectie, de energizare, de activare. Dar schimbam pe mana dreapta cand simtim ca energia este in surplus si se manifesta agresiv.

Atentie: la stangaci e foarte posibil ca raportul sa fie exact invers!

Inelele au si ele un loc de frunte, deci chiar si degetul pe care purtam inelele au un simbol:

Degetul mare are legatura cu trupul fizic, deci e bine sa purtam inele cu cristale cu efect asupra organelor interne, pentru o stare de sanatate mai buna. In planul sanatatii, este conectat direct de sinusuri, ureche, rinichi, sistemul limfatic.

Degetul aratator are legatura cu planul constientului, deci e bine sa purtam inele pe acest deget pentru a influenta planul mental si intelectual: gandirea, judecata, ratiunea, logica, capacitatea de decizie, capacitatea de studiu si invatare, memoria, educatia, cunoasterea. Este degetul orgoliului, al puterii, al impunerii asupra altora. In planul sanatatii, este conectat direct de sistemul nervos si colon.

Degetul mijlociu are legatura cu lumea emotiilor si a sentimentelor, deci e bine sa purtam inele cu cristale specifice laturii emotionale a vietii. In planul sanatatii, este conectat direct de creier, rinichi, limfa, glanda pineala.

Degetul inelar are legatura cu planul subconstientului, deci e bine sa purtatm inele pe acest deget pentru a primi mesaje din astral, pentru vise, intuitie, presentimente, avertismente, pentru eliberare de frustari, de anxietate, de temeri ce sunt ascunse in subconstient. In planul sanatatii este conectat direct de aparatul reproducator, sistemul endocrin, hipotalamusul.

Degetul mic are legatura cu destinul uman, deci e bine sa purtam inele pe acest deget pentru a aduce schimbari in destin, pentru implinirea propriului destin, pentru evitarea evenimentelor dure ale sortii si pentru atingerea menirii personale. In planul sanatatii este conectat direct de inima, intestin subtire, piept si sani.