GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAROT. Cum sa-ti pastrezi cartile de Tarot?

INAPOI LA TAROT

Cartile de tarot nu sunt niste carti oarecare, ele au o anumita vibratie si trebuie tratate ca atare, de aceea e bine sa te porti cu ele ca si cum ar fi un dar si sa le pastrezi in conditii optime.


1. PASTREAZA-LE INTR-O CUTIE SPECIALA.

Tine-le intr-o cutie de lemn, in interiorul careia mai poti aseza cristale, un pat de cristale, care sa purifice cartile de la o sedinta la alta. 

 


2. TINE-LE PE STRAT/PAT DE CRISTALE

Iti recomandam sa tii cartile de tarot pe un strat de cristale mici. De exemplu CUART, AMETIST, TURMALINA, PIATRA LUNII, care au rolul de a purifica si incarca aceste carti de la o folosire la alta.

 


3. DESCARCA-LE, PURIFICĂ-LE si ÎNCARCĂ-LE DIN CÂND ÎN CÂND!

Pentru a le ”descarca” de la o sedinta de citire a alta poti folosi toate elementele naturale: foc, aer, apa, pamant, metal.

FOC: treci cartile prin fum de betisoare folosite de fumigatii sau treci cartile, simbolic, doar cateva secunde prin flacara unei lumanari (evident, la o oarecare distanta!) sau iti imaginezi o raza de soare care vine peste ele
METAL: poti scutura clopotei de vant metalici deasupra lor cateva secunde
PAMANT: le lasi  sa stea in sare grunjoasa cateva minute sau le asezi intr-un bol cu cristale
ENERGIE UMANA: poti lovi usor cu pumnul strans o singura data teancul de carti asezat pe masa, vibratia eliberand cartile de energiile anterioare
ENERGIA INIMII: le poti tine pe toate, teanc, in dreptul inimii si meditezi cateva secunde asupra lor

Din cand in cand, purifica si cartile de tarot. Trece-le prin fumul de tamaie sau de la betisoarele folosite pentru fumigatii, incarca-le cu ajutorul unor cristale mai mari (aseaza cristalele peste cartile puse teanc sau rasfirate) si lasa-le intr-o noapte cu Luna Plina sa se incarce la lumina Lunii pe pervaz.

Daca lucrezi si cu arhangheli, poti cere arhanghelului Haniel sa iti purifice si incarce instrumentele divinatorii in noaptea cu Luna Plina.


4. INSTRUMENTE AJUTATOARE

Poti pastra alaturi de cartile de Tarot sau poti folosi odata cu ele cristale de diverse forme. Tii piatra in mana in timp ce dezlegi simbolistica Tarotului – unele pietre amplifica darul clarviziunii – iar la final o asezi langa carti, in cutie.

Instrumente recomandate:
varf de CUART, AMETIST, CITRIN
disc de AMETST, de CUART
sfera de CUART, LABRADORIT, SELENIT
PENDULUL SIDERIC

Astfel magicele tale carti de Tarot sau orice alte carti-oracol vor fi purificate si pastrate la loc de cinste!

INAPOI LA TAROT