GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum folositi dictionarul de vise?Cum folositi dictionarul de vise?

Acest dictionar de vise a aparut prima data in www.acvaria.com in 1999, sub marca ACVARIA. Ideea, realizarea si definirea termenilor sunt initiativa autorului acestui site. Din acest motiv, preluarea oricăror date din acest dictionar este strict interzisă. Dictionarul este accesibil numai pentru uz personal.

Acest dictionar nu foloseste definitii din alte carti similare.

Acest dictionar contine câteva sute de variante posibile pentru fiecare termen în parte, ce desemnează posibile actiuni sau obiecte ce pot apărea în vis.

Dacă nu descoperiti variantele care au aparut în vis, căutati elemente similare, sinonime, încercati sa faceti asociatii de idei intre simbolul aparut în vis si alte simboluri ce pot aparea în acest volum. Dictionarul NU contine toate simbolurile posibile.Mai intai scrieti visul în amănuntime, subliniati elementele importante (obiecte, actiuni, culori, sentimente, directii etc), selectati cuvintele ce desemnează simbolurile descrise în vis si întocmiti o listă cu definitiile posibile la fiecare termen în parte.

Daca la unele simboluri descoperiti si propriile dv. sensuri – provenite din experiente personale, amintiri, elemente de context ce va apartin numai dv – adaugati-le în aceasta lista.

Veti vedea ca unele simboluri pot avea atât conotatii pozitive, cât si negative. Nu înseamnă că sunt contradictorii, ci, în functie de tema visului – cu dominanta pozitivă sau negativă – puteti alege definitia corectă a termenului visat.

Majoritatea simbolurilor au o componenta psihologică foarte puternica, pentru că si visele, de cele mai multe ori, atrag atentia asupra unor atitudini ale omului in anumite împrejurări.

Nu căutati ca prin vise sa vi se prezică viitorul. Componenta previzionala apare rarisim in vise, doar sub forma viselor premonitorii sau profetice la care nu oricine are acces.

Cautati ca, prin definirea acestor simboluri, să descoperiti mai degrabă cauze ale unor probleme actuale, motivatii, atitudini pozitive sau negative în fata unor situatii, posibile greseli sau omiteri, pentru că visele sunt oglinda propriei manifestări.