GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum afli cati copii vei avea?

Un „joc” deja foarte bine cunoscut este aflarea numarului de copii si a sexului acestora cu ajutorul pendulului. Se spune ca prin acest mic truc, puteti afla numarul si sexul copiilor pe care ii veti avea de-a lungul vietii.

Aveti nevoie ori de un pendul sideric, ori doar de o verigheta de aur si o bucata de ata.

Agatati o verigheta sau un inel de aur de o bucata de ata de aproximativ 20 cm. Lasati pendulul astfel format deasupra abdomenului unei femei gravide sau a palmei deschise cu fata in sus, in cazul femeilor si barbatilor. Dupa scurt timp dupa ce lasati pendulul sa se linisteasca, va incepe sa se miste.

Unii spun ca daca se misca in cerc, inseamna ca veti avea un baiat. Daca se misca inainte si inapoi, va fi fata.
Dar e recomandabil sa aveti o conventie mentala cu pendulul si sa ii trasati dv. miscarea, spunandu-i mental cum sa se miste pentru fata si cum sa se miste pentru baiat.

Numarati astfel de cate ori va incepe pendulul sa se balanseze (nu numarul miscarilor sau rotatiilor, ci numarul etapelor de rotatie: daca pendulul incepe sa faca cercuri o data, dupa care se opreste si incepe sa faca linii, inseamna ca e vorba de un baiat si o fata. Daca face mai intai linii drepte, dupa care se opreste apoi incepe din nou aceeasi miscare, in linie, e vorba de doua fete s.a.m.d. Cand pendulul nu se mai misca, inseamna ca… asta a fost cam tot.