GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Viata la 40 de ani (CRIZA?)Celebra „criza a varstei de 40 de ani” are… explicatii astrologice

Cea mai dificila perioada din viata unui om – din punct de vedere astrologic – este considerata a fi cea din preajma varstei de 38-45 de ani.


In aceasta perioada au loc – succesiv sau simultan, depinde de data nasterii – cele mai dificile 3 aspecte formate de planetele grele pe harta astrala a oricarui individ:

  1. opozitia uraniana – adica URANUS ajunge in punctul diametral opus fata de pozitia de la nastere
  2. cuadratura neptuniana – adica NEPTUN ajunge la 90 de grade fata de pozitia de la nastere
  3. cuadratura plutoniana – adica PLUTO formeaza un unghi de 90 de grade fata de pozitia pe care o avea la nasterea individului.

Deci, intr-un interval de aproximativ 7-9 ani in preajma varstei de 40 de ani (începe pe la 38 de ani și se încheie pe la 45 ani), cele mai grele si lente planete de pe cer formeaza aspecte negative tensionate cu pozitiile lor natale. E un proces de durată, de câţiva ani, care nasc acea stare pe care toată lumea o acuză drept una din cele mai dificile vârste.

Trei sunt, deci, aspectele care creează această atmosferă astrală si care declanseaza mari transformari in viata individului, perioadă pn care omul resimte o mare nevoie de schimbare. Dar la fiecare se manifesta in alt plan al existentei: unii pot simti nevoia de a se elibera de o cariera nepotrivita, altii – de o casnicie nefericita… E acea nevoie de eliberare de balastul ultimilor ani, nevoia de a schimba directia de evolutie, de a lasa in urma ceea ce nu ne-a multumit, de aceea dorim sa rasturnam, cumva, tot ce nu ne (mai) place.

Ca atare toata lumea trece prin acest moment pe care psihologii il numesc criza de la 40 de ani si care ne schimba, ne rastoarna valorile, ne darama constructia cu scopul de a reface ceea ce nu e de fapt pe sablonul nostru individual in aceasta lume.

CITESTE MAI MULT