GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Viata la 40 de ani (CRIZA?)

Celebra „criza a varstei de 40 de ani” are… explicatii astrologice

Cea mai dificila perioada din viata unui om – din punct de vedere astrologic – este considerata a fi cea din preajma varstei de 38-45 de ani. In aceasta perioada au loc – succesiv sau simultan, depinde de data nasterii – cele mai dificile 3 aspecte formate de planetele grele pe harta astrala a oricarui individ: opozitia uraniana – adica Uranus ajunge in punctul diametral opus fata de pozitia de la nastere –  cuadratura neptuniana si cuadratura plutoniana – adica Neptun si respectiv Pluto formeaza un unghi de 90 de grtade fata de pozitia pe care o aveau la nastere individului. Deci, intr-un interval de aproximativ 7 ani in preajma varstei de 40 de ani, cele mai grele si lente planete de pe cer formeaza aspecte negative tensionate cu pozitiile lor natale.

E un proces de durată, de câţiva ani buni, care nasc acea stare pe care toată lumea o acuză drept una din cele mai dificile vârste. Trei sunt, deci, aspectele care creează această atmosferă astrală si care declanseaza mari transformari in viata individului si o mare nevoie de schimbare. Dar la fiecare se manifesta in alt plan al existentei: unii pot simti nevoia de a se elibera de o cariera nepotrivita, altii – de o casnicie nefericita… E acea nevoie de eliberare de balastul ultimilor ani, nevoia de a schimba directia de evolutie, de a lasa in urma ceea ce nu v-a multumit pana acum creste, de aceea doriti sa rasturnati, cumva, ceea ce nu va mai place.

Ca atare toata lumea trece prin acest moment pe care psihologii il numesc criza de la 40 de ani si care ne schimba, ne rastoarna valorile, ne darama constructia cu scopul de a reface ceea ce nu e de fapt pe sablonul nostru individual in aceasta lume.

CITESTE MAI MULT