GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cristaloterapie pe chakre. Cristalele chakrelor.

Înapoi la RECOMANDARI CRISTALECorespondente dintre pietre/cristale si chakre

Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii, ci orientative. Alegeti ce va atrage, dupa principiul „cristalul de care aveti nevoie este cel care va cheama”.De-a lungul timpului, diversi autori din acest domeniu au asociat cristalele cu lunile anului, ca atare exista zeci de variante de corespondente, semn ca nu sunt obligatorii, ci pur orientative. Mare parte din aceste asocieri au avut doar rol comercial, pentru a le face mai atractive in randul clientilor.


Chakrele sunt centre principale de energie asezate pe corp, din crestet pana la baza coloanei vertebrale. Reprezentarea lor e cea a unor bulgari masivi de energie asezati in 7 puncte cheie (exista si chakre secundare, totusi), care interactioneaza cu corpul fizic.

CHAKRA, in sanscrita, inseamna roata. Fiecare chakra este legata de un canal de energie si formeaza o retea, un sistem unitar care controleaza starile organismului uman. De buna functionare a tuturor chakrelor (echilibrare, aliniere) sau de dezechibrul unora dintre ele (functionarea deficitara, functionarea in exces sau functionarea defectuoasa) depind, in ansamblu, starea noastra psihica, fizica, mentala. Chakrele sunt punctele de legatura ale aurei cu corpul.

Prin cristaloterapie se poate actiona asupra chakrelor pentru a le echilibra functionarea, si odata cu reglarea activitatii chakrelor, se va regla si activitatea organelor noastre interne.


RECOMANDARE: O metoda de echilibrare a tuturor chakrelor este purtarea de bijuterii care contin o combinatie de 7 cristale, fiecare ales special pentru una din chakre.
Exemple de produse dedicate celor 7 chakre:
 

Puteti alege cristalele adecvate in functie de culorile chakrelor.

Cateva recomandari pentru fiecare chakra:

CHAKRA RADACINA (Muladhara) guverneaza tot ce este legat de: instinct, sexualitate, senzualitate, securitate, stabilitate, supravietuire.

   
Recomandate:


CHAKRA SACRALA (Svadisthana) guverneaza tot ce este legat de: sistemul reproducator feminin sau masculin, reproducere, glande suprarenale, functiile de reproducere, creativitatea (atat din punct de vedere psihologic, cat si legata de fertilitate), dar si de buna dispozitie, entuziasm, stare de bine, bucurie, inspiratie.

   
Recomandate:


CHAKRA PLEXULUI SOLAR (Manipura) guverneaza tot ce este legat de tot sistemul digestiv, digestie, nutritie, dar si de puterea personala, frica, anxietate, dezvoltare si crestere.

   
Recomandate:


 CHAKRA INIMII (Anahata) guverneaza tot ce este legat de timus, circulatie, inima, sistemul imunitar, sistemul endocrin, vindecare, dar si de stres, tandrete, compasiune, iubire neconditionata, echilibru spiritual, pasiune, devotament, iertare, emotivitate.

   
Recomandate:


CHAKRA GATULUI. (Vishuda) guverneaza tot ce este legat de glanda tiroida, corzi vocale, cavitatea bucala, gat, dar si de crestere, maturizare, independenta, gandire, comunicare, vorbire, exprimare.

   
Recomandate:


 CHAKRA CELUI DE-AL TREILEA OCHI (Ajna) guverneaza tot ce tine de glanda pineala, glanda epifiza, dar si de clarviziune, claritatea mentala, somn, trezire, previziune, intuitie, vizualizare creativa.

   
Recomandate:


 CHAKRA COROANA (Sahasrara) guverneaza tot ce tine de hipofiza, dar si de constiinta, eechilibrarea karmica, meditatie, constiinta universala, sacru, intelepciune, eul superior, sacralitate, spiritualitate, legatura cu divinitatea, capacitatea de a intelege moartea.

   
Recomandate:


Exemple de produse dedicate celor 7 chakre:
Pietre rosii pentru cristaloterapie chakra 1Pietre portocalii pentru cristaloterapie chakra 2 Pietre galbene pentru cristaloterapie chakra 3 Pietre verzi pentru cristaloterapie chakra 4Pietre albastre pentru cristaloterapie chakra 5 Pietre indigo pentru cristaloterapie chakra 6Pietre violet pentru cristaloterapie chakra 7
AICI – alte produse recomandate in CRISTALOTERAPIE
Produse pentru cristaloterapie