GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Imitatii reusite: Opalit artificial versus Piatra Lunii naturalaIn (aproape) orice magazin de bijuterii ai intra, descoperi aceleasi 2 mari confuzii. Doua pietre artificiale (nimic altceva decat sticla, imitatii, replici, copii) sunt cel mai des vandute cu numele unor pietre naturale.

Imitatiile, evident, nu au nimic de a face cu piatra al caror nume il poarta. Nu e altceva decat un conglomerat de substante chimice, obtinute industrial, de catre om, in fabrica. Da, poate sunt frumoase, lucioase, iti iau ochii cu sclipirile si culorile lor superbe, dar… NU SUNT NATURALE!


STICLA DE OPAL / OPALITUL trece cel mai des drept Piatra Lunii sau Opal.

Nu este altceva decat sticla, care contine in interior alte substante care dau anumite sclipiri superbe aurii-albastrii, ce fac din aceasta piatra artificiala o replica superba, poate chiar mai frumoasa decat varianta naturala a pietrei cu acelasi nume. Culorile pot fi diverse, dar cel mai adesea se gaseste in nuanta alb-cetos cu sclipiri albastre si galbene.


Sticla de opal


De fapt variantele naturale ale acestor cristale arata asa:

PIATRA LUNII NATURALA

Nu are nimic de a face cu sclipirile albastri-aurii ale pietrei imitatie, nuante care mai degraba s-ar regasi la unele variante albe de Labradorit – si nici cu nuanta alb laptoasa care, mai degraba, s-ar regasi la Opalul laptos sau la Agata alba.


SFAT: Daca puneti accent doar pe aspectul pietrelor, doar pe frumusete, sclipici si culoare,variantele artificiale nu sunt cu nimic mai prejos. Sclipesc frumos in lumina, au culori intense, pot accesoriza superb o tinuta vestimentara… dar daca sunteti amatori de pietre naturale, pe care sa le folositi ca instrument terapeutic, scut protector, talisman norocos s.a.m.d. atunci recomandam sa cautati intotdeauna DOAR cristale naturale! Sticla nu are niciun efect asupra omului.

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu

Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.