GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ACVARIA oferă consultații astrologice la sediul din Piatra-Neamț

Biroul Acvaria se afla in Piatra-Neamt. Daca sunteti din judetul Neamt (Piatra Neamt, Roman, Bicaz, Targu Neamt, Roznov), din zonele limitrofe judetului Neamt (Suceava, Botosani, Iasi, Bacau, Vaslui) sau daca sunteti de oriunde din tara sau din lume si aveti drum prin aceasta zona, sunteti binevenit la sediul din Piatra Neamt pentru o discutie fata in fata, mult mai directa, mai interactiva si mai personala.

Veti primi raspunsuri detaliate si la obiect la problemele care va preocupa din orice plan al existentei dv., care pot fi explicate – atentie: explicate, clarificate, analizate, si NU rezolvate! – cu ajutorul ASTROLOGIEI, TAROTULUI, ONIROLOGIEI, CITIRILOR ANGELICE, in functie de domeniul care se potriveste cel mai bine situatiei dv.


AVANTAJELE UNEI ASTFEL DE CONSULTATII:

in cadrul acestei consultatii, aveti o discutie in direct, fata in fata, cu astrolog ACVARIA.
Alegeti dv. ziua si ora intalnirii in functie de programul dv.
Sunteti primit intr-un spatiu relaxant, placut, discret.
Interactionati direct, oferiti feed-back, puneti intrebari suplimentare, oferiti si cereti detalii.
Puteti nota in acest timp ce vi se spune.
Daca aveti posibilitatea, puteti inregistra consultatia.
Puteti cumpara, daca doriti, direct de la sediu, cristale potrivite pentru diverse scopuri.


ALTE DATE IMPORTANTE:

O consultatie dureaza in mod normal 30 de minute si acopera, in general, 2-4 subiecte diferite, in functie de complexitatea problemei discutate. Consultatia se poate prelungi si peste 30 de minute la cererea dv. inca de la programarea telefonica si va fi tarifata direct proportional.


PASI DE URMAT iN ACEST CAZ:

1. Sunati pentru programari de luni pana vineri intre orele 9-15 la numerele:

0722-573.455 (Vodafone)

Daca vizualizati pagina aceasta de pe mobil, puteti suna direct selectand numerele subliniate. Va rog tineti cont de intervalele orare.

2. La data si ora stabilita, Acvaria va asteapta la sediul din Piatra Neamt. Adresa va va fi indicata la telefon, cu toate reperele necesare de a ajunge in zona.

3. Achitati contravaloarea consultatiei pe loc la finalul sedintei.


TARIFE

  • CONSULTATIA DE 30 MINUTE costa 100 LEI
  • CONSULTATIA DE 60 DE MINUTE costa 150 LEI

DISPONIBILITATE:

Serviciul este deschis. Se fac programari pentru luna in curs si pentru luna viitoare.

Serviciu oferit de www.acvaria.eu