GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Aspectul săptămânii: conjunctia VENUS-JUPITER în Săgetător (22.01.2019)
Conjuncția Venus – Jupiter în Săgetător

Pe 22 ianuarie 2019, marele și micul benefic se suprapun perfect pe gradul 16 al zodiei Săgetătorului. Rarisim eveniment, fiți siguri!


Ultima oară când Jupiter și Venus și-au dat întâlnire în Săgetător a fost tocmai în… ianuarie 1995. Acum 12 ani, când Jupiter trecea din nou prin Săgetător, cele două planete norocoase nu au apucat să se întâlnească în aceeași zodie, deci iată, le așteptăm de ceva vreme să-și unească forțele în cea mai norocoasă combinație astrală.

Jupiter este numit, în astrologie, marele benefic, iar Venus, micul benefic, și ce se poate întâmpla când doi benefici își dau mâna în acest fel pe cer? Evident, sunt întrunite toate condițiile pentru unele din cele mai fericite și intense evenimente!

Aspectul este cu atât mai intens, cu cât mai primește și un trigon de zile mari de la Marte din Berbec, aflat în zodia de domiciliu. În Săgetător, Jupiter se află și el în zodia de domiciliu, deci iată, cele două planete în zodii de foc sunt încărcate la capacitate maximă cu auspicii bune!

Și mai interesant la acest aspect e că se va forma de două ori în Săgetător în 2019, lucru rarisim  – vedeți deja că nu a mai avut loc de 24 de ani! – deci se va produce încă o dată pe 24 noiembrie 2019, la ieșirea din Săgetător. Și atunci, în noiembrie, Marte va interveni cu energii la cote maxime, pentru că se va afla în Scorpion, tot o zodie de domiciliu, deci o dublă conjuncție în care energiile se adună pentru un început și final de an în forță!

La conjuncția din 22 ianuarie 2019, își mai bagă coada și Neptun cu o rarisimă cuadratură din Pești – da, și el în zodie de domiciliu, hm… – deci e bine să fim cumpătați și realiști în planurile noastre Da, este vremea unui nou început, dar să ne cântărim bine resursele și forțele, ca să nu pornim în direcții iluzorii, să nu ridicăm castele de nisip, mari, frumoase, cu multe turnulețe, ca mai apoi, bluf, totul să se dezumfle și să dăm ochi cu realitatea. Deci mare atenție cât umflăm balonul!

Cele 3 planete din zodii de foc ne îndeamnă de pe margine: hei rup, start, hai, acum e momentul, iar, la asemenea cantitate de entuziasm, energie, noroc și șansă… lucrurile ar duce repede la succes, dar… cu Neptun interpus și el pe acolo există riscul să fie doar un foc de paie.

Dacă luăm, totuși, ceva din prudența, răbdarea, realismul și perseverența pe care ni le insuflă aglomerația de planete din Capricorn, poate vom reuși să canalizăm imensa energie creatoare constructivă a conjuncției Jupiter-Venus spre un vis împlinit, spre un țel atins, spre un ideal posibil!

Deci da, haideți să avem curajul să ne stabilim mari obiective, mari scopuri de destin, planuri pe care rareori în viață ni le facem de asemenea anvergură, dar să nu uităm să ținem cont de realitate, așa cum e ea!

Succes!