GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cine sunt personajele din visele tale?Toate visele noastre vorbesc despre NOI

Despre nimeni altcineva!

Ceea ce inseamna ca fiecare personaj intalnit in vis este, de fapt, o reflectie a sinelui si nicidecum a altcuiva.

Un vis despre cel mai bun prieten al tau care te tradeaza sau te inseala nu trebuie sa te duca cu gandul la personajul visat, ci chiar la tine, la sentimentele tale fata de acesta. Daca prietenul te tradeaza in vis, cu siguranta nutresti vagi suspiciuni si temeri fata de acesta si nu e neaparat vorba de un vis premonitoriu prin care personajul cu pricina iti va cauza probleme intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat. Fiecare personaj din visele tale sunt propriile tale ganduri, propriile tale dorinte, propriile tale temeri. Personajele cu care interactionezi in vis sunt, de fapt, actorii propriilor tale sentimente, jucand un rol pentru a-ti arata propria ta fata.

A-ti aminti toate detaliile unui vis deschide o prima poarta in a te cunoaste pe tine insuti si sentimentele tale in legatura cu cei din jur. Arareori, visele prevestesc evenimente aparte in viata ta, deci nu te bucura ca un vis favorabil ar aduce neaparat o indeplinire a visului in scurt timp dupa aceea si nici nu te astepta la catastrofe in cazul in care cosmarurile iti cuceresc noptile.

Multa lume se intreaba daca un anumit vis poate arata, de fapt, o realitate nevazuta la prima vedere. De exemplu, te poti intreba daca, in cazul prezentat anterior, in care iti visezi prietenul inselandu-te, asa ceva se intampla cu adevarat si in viata de zi cu zi. Sau, in cazul in care iti visezi un parinte murind, se poate ca acesta sa fie un vis precognitiv? Nici gand! Majoritatea viselor nu sunt premonitorii! In interpretarea viselor e necesara o cunoastere a semnificatiilor universale a elementelor unui vis. De exemplu, moartea poate insemna, de regula, un final al unei etape, dupa care te poti astepta la un nou inceput sau la o schimbare. Visele ce contin elemente legate de moarte vorbesc, de obicei, de o noutate in viata ta.Visele pot fi, adeseori, bazate pe o teama subconstienta care rabufneste prin vis. Totodata, ele pot releva un punct de vedere negativ, deci cu siguranta nu trebuie sa luati ca atare ceea ce visati. Visele va pregatesc pentru viitoarele evenimente din viata constienta. Pe de alta parte, scot in evidenta acele puncte vulnerabile ale vietii unde aveti nevoie de o interventie, de o atitudine care sa va vina in ajutor.

Cosmarurile sunt, de obicei, dovada celor mai adanci temeri personale simbolizate prin frica, groaza, imagini infioratoare. Daca invatati sa va infruntati temerile in loc sa fugiti de ele sau sa le ignorati, cosmarurile vor disparea incetul cu incetul si visele obisnuite, cu imagini pasnice, vor lua locul acestora. Cosmarurile sunt semnalul de alarma cu privire la problemele din viata constienta, anuntandu-va ca trebuie sa le rezolvati. De ce sunt, uneori, atat de inspaimantatoare? Pentru ca doar in acest fel va pot atrage atentia! Din pacate, nu prea le luam in seama pana cand visul nu ajunge la acel moment cand, pur si simplu, ne sar in ochi prin gravitatea cosmarului. E asemanator felului cum descoperim o boala. Doar durerea ne atrage atentia ca un anumit loc al organismului are nevoie de grija. Durerea ar putea fi usoara la inceput, dar cu cat o ignori, cu atat se agraveaza. Acelasi lucru se intampla si cu visele. Putem primi numeroase mesaje in visele obisnuite, dar carora sa nu le dam atentie. De-abia cand situatia scapa de sub control si nu mai sufera amanare apar cosmarurile. Numai daca veti reusi sa interpretati simbolurile viselor obisnuite nu veti ajunge la cosmaruri. Visele inspaimantatoare pot preveni ca o problema din viata constienta sa avanseze pana in acel punct in care sa nu mai poata fi reparata. Poti invata sa iti stapanesti cosmarurile prin gasirea unor informatii utile in simbolurile viselor.

In astfel de momente, nu numai cosmarurile iti colinda visele, ci si visele repetate, in care povestea unui vis este mereu aceeasi, aproape identica unor vise anterioare. Acestea anunta ca ceva foarte important din viata ta constienta trebuie aprofundat. Visele repetate apar, de regula, in timpul unor evenimente importante din viata. Daca, de exemplu, ai un vis repetat in care este prezenta senzatia de abandon sau parasire, inseamna ca pot exista unele probleme de cuplu sau de familie care te macina in continuu. Ceea ce pare a fi un cosmar neplacut sau enervant poate fi, de fapt, un semnal de alarma asupra unei situatii care te supara si care nu sufera amanare. Odata problema rezolvata, visele repetate vor intra in normal si visele pasnice vor pune iar stapanire pe noptile tale. Daca observi ca visul sau cosmarul se inrautateste in loc sa intre in normal, cu atat mai mare este necesitatea de a interveni.Visele pot fi o reflexie a realitatii, o sursa de divinatie, o cale de vindecare sau o extensie a starii de veghe. Interpretarea viselor este un instrument de o valoare inestimabila. Putem afla, pe aceasta cale, cele mai adânci secrete si putem descoperi sentimente profunde numai prin analiza corecta a unui vis. Pentru unii, visele sunt imagini întâmplatoare care vin si pleaca neinvitate si necontrolate în timpul noptii. Cel mult, ele pot fi o distractie placuta sau un cosmar cumplit. Pentru altii, visele sunt o poarta spre adevaratele sentimente, pot fi o sursa de experiente.Nu exista nici o garantie ca interpretarile oferite de altcineva pentru propriile tale vise pot fi corecte. Orice carte de vise îsi are limitele sale. Numai tu însuti poti cunoaste adevarul ascuns în spatele simbolurilor, de aceea îsi trebuie ceva timp si practica pentru a învata sa descoperi simbolurile. Visele sunt puntea de legatura a sufletului cu eul în stare de trezie. Sufletul foloseste visele ca metoda de comunicare pentru a ne transmite cele mai utile directii pentru o evolutie spirituala.

Învatând cum sa decodificam visele si viziunile noastre putem destepta inconstientul, largi întelegerea si pune an valoare creativitatea. Ignorând lumea viselor e ca si cum am risipi o resursa nepretuita. Starea noastra fizica, emotionala si spiritala este oglindita in visele noastre. Le observam ca fiind familiare sau neobisnuite, le analizam sau reactionam la continutul lor ca si cum ar fi ceva separat de propria noastra entitate. Putem fi mult mai obiectivi cînd egoul nostru doarme. Din aceasta cauza, rareori ne vedem pe noi însine în propriile vise asa cum suntem în viata reala. Atunci când egoul se „odihneste”, mintea se poate extinde în toate directiile pentru a gasi solutii creative, pentru a rezolva mistere, pentru a localiza chiar adevarate comori sau a anunta evenimente ale viitorului. Cu un ego în adormire, nimic nu este imposibil!

Asadar, visele vorbesc numai despre noi. Visele sunt sursa trairilor noastre subconstiente care tind sa dispara atunci cand intalnim lumina zilei. Dar daca avem indeajuns de multa rabdare pentru a cerceta si descoperi simbolurile viselor de peste noapte, granita dintre constient si sub-constient va disparea.

FAPT DIVERS: pe 16 martie este ZIUA MONDIALA A  SOMNULUI.