GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cate tipuri de tarot exista?

INAPOI LA TAROT

TAROT ACVARIA.COM
Ce fel de carti sunt folosite in divinatie? Care sunt de fapt considerate carti de tarot?

Exista nenumarate tipuri de tarot, zeci de seturi de carti oracol folosite pentru divinatie (cel putin 250 studiate pana in prezent)


Printre acestea cele numite: Arista, Balbi, Basc, Belline Grand, al Bisericii Luminii, Comas, Dante, Egiptean, Exotic, Tartul de la Marsilia, seria de carduri-oracol realizata de Doreen Virtue (Tarotul ingerilor, Taroturl arhanghelilor), Picini, Palladini, Tarotul lui Morgan Robbins, Angel, Simplificat, Arborele vietii, Mayas, medieval Scapini, tarotul Vrajitoarelor, al Varsatorului (Aquarian), Karmic, Ermetic, al Renasterii, Rider-Waite etc.


Cele mai cunoscute sunt Tarotul de la Marsilia si Rider-Waite.

Tarotul Rider-Waite este pachetul clasic de carti, mult mai cunoscut si mai raspandit in toata lumea. Contine 22 de arcane majore si 56 de arcane minore si carti de curte, un total de 78 de carti. Este potrivit oricarui tip de divinatie, mai ales pentru intrebari in domenii necunocute sau de natura mistica, potrivit oricarui domeniu al vietii cotidiene. Dr. Arthur Edward Waite (1857-1942) a studiat ocultismul. A scris prima carte despre simbolismul tarotului in 1910. Tarotul Waite provine de la inceputul secolului 20.


Tarotul arhanghelilor si Tarotul ingerilor, seturi create de Doreen Virtue.


Tarotul Osho.


 Tarotul de Marsilia


Tarotul Palladini a fost creat de David Palladini, un proiect ce a durat 25 de ani pana a fost dus la indeplinire. Palladini a creat acest pachet de carti ca „o punte intre timpurile stravechi si viitor”, folosind elemente medievale, egiptene si moderne deopotriva cu intentia de a da nastere unui instrument de introspectie, „o oglinda a evolutiei fiecaruia dintre noi”. Contine 22 arcane majore si 58 arcane minore, un total de 80 de carti.


Tarotul Cat People – Acest tip de tarot a fost creat de Karen Kuykendall, avand la baza o viziune picturala avangardista si fantastica. Acest pachet de carti este instrumentul perfect pentru visatori si idealisti, un mod aparte de a diviniza creativitatea si imaginatia umana.


Tarotul William Blake – Exploreaza indeosebi viziunea mistica si artistica a picturii si poeziei engleze. Acest pachet de carti de tarot isi gaseste cel mai mult raspuns in explorarea aspectelor legate de productiile creative ale individului cu veleitati artistice.


Tarotul Renasterii


RECOMANDARE:
Vrei sa cumperi carti de Tarot? In Romania, la diverse librarii, inclusiv on line, se gasesc de cumparat carti de tarot Rider-White, tarot Osho, Tarot de Marsilia , Tarotul arhanghelilor de Doreen Virtue.
INAPOI LA TAROT