GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PESTI * Ce o sa devii… cand o sa fii mare?

Ca nativ in PESTI, te vezi lucrand in aceste domenii?


Aceste informatii sunt valabile pentru:
cei NASCUTI in aceasta zodie
cei care au ASCENDENTUL in aceasta zodie
cei care au planeta SATURN sau NODUL NORD in aceasta zodie, pe astrograma lor natala
cei care au MIJLOCUL CERULUI sau CASA VI in aceasta zodie, pe astrograma lor natala

Cateva profesiuni specifice zodiei


Datorita relatiei speciale cu zona psihicului, cei nascuti in zodia PESTILOR pot avea succes in domenii in care exact de acest lucru trebuie sa se ocupe, ca psihologi, psihoterapeuti, psihiatri, dar si ca practicieni in domenii in care ghidarea psihologica este importanta: constelatii familiale, astrologie, psihanaliza, hipnoza etc. Stiu sa asculte, deci de aici se nasc cei mai talentati psihologi, psihiatri, consilieri.

Inspiratia si sensibilitatea ii ajuta sa fie buni poeti, de fapt niste artisti prin excelenta. Au un ochi fin, multa inspiratie si imaginatie, deci pot fi buni fotografi sau pictori.

Atractia catre apa ii face buni pescari, navigatori, scafandri, dar si de la comandanti de vas sau simpli… barcagii.

Grija pentru altii – sau chiar si sacrificiul de sine – iar putea face sa se apropie usor de omeni cu probleme, carora sa li se dedice cu mult suflet, deci pot lucra ca ingrijitori de copii cu dizabilitati de batrani, bolnavi, saraci, oameni singuri, sau diverse paturi defavorizate ale societatii.

Nu se tem de singuratate sau de zone izolate, ca atare ei pot lucra cel mai usor in zone retrase de lume, inchisi intr-un laborator, in varf de munte la o statie meteo, in mijlocul amrii pe o platforma petroliera, la o manastire in mijlocul pustietatii, la o inchisoare, ca supraveghetor sau medic intr-un azil departe de oras.

Se stie ca si credinta e esentiala pentru ei, deci de aici se nasc multi preoti, calugari sau pastori cu har.


PROFESII SI DOMENII ADECVATE ZODIEI:
Asistenta medicala, psihiatrie, psihologie, consultanta, pictura, fotograf, poezie, arta, navigatie, marina, pescuit, extractie petroliera, spionaj,  scufundari, pedagogie, munca de laborator, cercetare, teologie, biserica, profesiuni in medii retrase, cu acces limitat (inchisori, spitale, azile, manastiri), actiuni sau misiuni umanitare, profesiuni care implica multa compasiune si grija.