GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscopul saptamanii pentru CAPRICORN


Aici gasesti horoscopul pe 3 saptamani pentru:

ZODIA CAPRICORNULUI


Horoscopul săptămânii trecute: 11-17 iunie 2018

Chiar și veștile care cad ca o bombă în calea ta au rolul lor, pentru că și ele fac parte din lecțiile vieții. Și săptămâna aceasta ai putea avea parte de un eveniment cu un impact emoțional major, care te poate face să treci de la o extremă la alta peste noapte – de la râs la plâns, de la plus la minus, de la bucurie la panică – dar nu e prima oară când treci prin așa ceva. Ai mai trecut și altădată și vei ști să-ți recapeți imediat echilibrul, fără a te crampona de efectul surpriză care-ți dă peste cap planurile.

Posibil să te fi implicat într-o acțiune doar așa, ca să vezi ce iese, ca un simplu experiment, și descoperi că n-a mers, dar măcar ești mulțumit că ai încercat, chiar dacă nu a avut efectele scontate. Poți povesti și altora din experiențele tale eșuate, pentru că ar putea învăța și ei multe de la tine.

Pe 16 iunie te poți aștepta la un moment cu emoții extreme, sus-jos, cald-rece.



Horoscopul săptămânii în curs: 18-24 iunie 2018

Ți se face, finalmente, dreptate deci ai toate motivele să fii mândru de tine. Ai urmat doar căile corecte, nu te-ai abătut de la reguli și de la legi, iar acum culegi roadele muncii tale cinstite. Nu poți să nu jubilezi, măcar un pic, în fața inamicilor care au făcut tot posibilul să te abată de la calea cea dreaptă, dar tu ai continuat să faci totul ca la carte, așa cum se cuvine, iar acum rezultatele se văd.

Ai numai motive de satisfacție în fața celor care au încercat să atingă succesul pe căi lăturalnice și prin metode incorecte, pe când tu ai luptat pentru adevăr, iar lucrurile și-au arătat adevărata față în cele din urmă.

Poți avea câștig de cauză în orice fel de conflict, de competiție, de comparație între bine și rău, dai la o parte rivalii și te bucuri pe deplin de reușită. Data de 20 poate fi ziua adevărului!



Horoscopul săptămânii viitoare: IN CURAND

Autor: astrolog ACVARIA | www.acvaria.com | www.acvaria.eu