GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul pe 3 săptămâni


Horoscopul săptămânii trecute: 6-12 august 2018

Uneori, ești pus în fața unor sacrificii, dar ești conștient că orice succes are și un preț de plătit. Simți că faci compromisuri peste compromisuri, că-ți calci pe mândrie, dar vei fi mândru de capacitatea ta de a-ți înfrâna orgoliile, de vreme ce rezultatele aduc liniște în viața ta. Faci aceste sacrificii de dragul unor persoane importante pentru sufletul tău și dacă vezi pe chipul lor un zâmbet mulțumit, e semn că a meritat efortul.

Ești convins că și ei ar face la fel pentru tine dacă ar fi puși în aceeași situație, de aceea spui clar un DA acolo unde mintea ta ar spune foarte sonor doar NU, dar acel da e în beneficiul altuia. Mai rar asemenea spirit de sacrificiu iar tu, iată, dai dovadă de el din belșug!

Ziua de 6 te poate pune în situația de a face acel gest împotriva voinței tale.

Horoscopul săptămânii în curs: 13-19 august 2018

E o săptămână foarte contradictorie, în care ai parte și de lumină și de întuneric concomitent. Ba simți nevoia să te retragi în lumea ta, singur, în liniște, ba rupi granițele și ieși afară, să te bucuri de oameni. Treci de la o extremă la alta peste noapte, încât poți numi săptămâna aceasta una dintre cele mai capricioase din ultima vreme.

Nici tu nu știi cum să gestionezi furtuna de emoții și stări diametral opuse, deci ai grijă cum te comporți. Fiecare atitudine se potrivește într-un anumit cadru, în anumite situații, și acțiunea și pasivitatea, și și energia și repausul, în împrejurări adecvate. Treci de la plus la minus, și invers, de câteva ori, deci, tocmai pentru că știi că ești atât de oscilant, trebuie să ții sub control aceste stări.

De luni până duminică vei schimba polaritatea gândurilor, acțiunilor și emoțiilor de câteva ori.Horoscopul săptămânii viitoare: 20-26 august 2018

IN CURAND…

 


Cauti horoscopul de saptamanile trecute? Intra in arhiva!