NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscopul saptamanii 9-15 iulie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 9-15 iulie 2018

Chiar dacă atmosfera e cam tensionată în preajma ta, fă abstracție de nervii unora, de tonul ridicat de la orice fleac, ba chiar și de atacurile îndreptate spre tine.

Tu nu te regăsești în aceste conflicte, nu te privesc, nu tu le-ai declanșat și nici nu te interesează cine are dreptate, deci fă un efort să ieși din acele medii în care planează ostilitățile. Prefă-te că nici nu ai auzi provocările unora și detașează-te de toate ca și cum nimic nu s-ar întâmpla. N-au decât să se certe cât vor, în fond nu e cearta ta și nu te privește ce au ei de împărțit.

Unii vor încerca să te atragă și pe tine în războiul de idei, dar vei descoperi repede că tu nu ai nimic în comun cu motivele pentru care se luptă fără rost și te retragi în lumea ta, unde totul e mult mai frumos și mai calm.