NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 7-13 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 7-13 ianuarie 2019

Nu te simți în apele tale, te copleșesc o mulțime de gânduri, de emoții, de temeri bizare, ceea ce se pot transforma la un moment dat în adevărate crize. Cine te vede, spune că ești obsedat de cine știe ce probleme, că-ți faci griji pentru nimic, pentru că toate gândurile tale gravitează în jurul câtora puncte sensibile pe care nu le poți gestiona corect.

Nici nu știi cum te paște vreo criză de plâns, o mică depresie, pentru că vezi peste tot doar inamici și pericole, dar exagerezi, cu siguranță! Totul din cauza emotivității crescute pe care, tu, o fire eminamente rațională, nu prea știi cum să o ții sub control. Lacrimile, suspinele, anxietatea, insomnia pot fi câțiva din inamicii acestei săptămâni cu care trebuie să te lupți mai abitir ca oricând, dar le vei doborî până la urmă.