NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 5-11 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn




SAPTAMANA 5-11 noiembrie 2018

DA, uneori merită să faci și sacrificii pentru a-ți atinge țelurile, ca atare, oricât de greu ți-ar fi, merită să-ți mai calci uneori pe mândrie și să spui da acolo unde, altădată, ai fi spus sus și tare nu.  Poate că pe moment te doare sufletul că ai făcut asta, orgoliul tău plânge în surdină, dar după ce îți vei atinge scopurile, te vei felicita singur că ai avut puterea să-ți calci pe inimă și să faci un compromis.

Succesul tău viitor are un preț de plătit, dar ajungi la concluzia că merită să plătești acel preț, dacă el deschide calea spre viitoarea reușită. Nu asculta inima, înăbușă ce are ea de spus, și vezi ce-ți transmite mintea: ea are acum cuvântul!

NU te lua după ce-ți transmite intuiția, nu asculta nici acea voce interioară care mai întâi șoptește vag, apoi pur și simplu strigă la tine să faci sau să nu faci un anumit lucru, pentru că e foarte posibil ca, de data aceasta, vocea interioară să nu aibă dreptate. Ea nu e altceva decât ecoul propriilor tale temeri, și te va opri din elan, te va trage de mânecă, nu te va lăsa să mergi mai departe doar din frică.

Fii ca Ulise care s-a legat de catarg ca să nu audă cântecul sirenelor: prefă-te că nu auzi ce vine din interior sub formă de vise, de semnale de alarmă, de frici, de emoții, și mergi mai departe surd la orice avertismente. Dacă asculți vocea interioară, practic te vei opri di  elan, pentru că e reprezentarea propriei neputințe.