GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 3-9 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn


SAPTAMANA 3-9 decembrie 2018

Grea săptămână la orizont, ai atît de multe de făcut încât, la un moment dat, s-ar putea să renunți, să clachezi, să spui gata, nu mai pot. Ba da, tu poți mai mult decât ai crede, dar e normal să te lase și pe tine puterile când abuzezi de ele, mai ales dacă iei pe umerii tăi sarcini mai mari decât omenește e posibil să duci.

Nu-ți aglomera agenda cu atât de multe treburi, nu accepta chiar orice sarcină, pentru că ai și tu limitele tale, iar acum vezi și tu mai clar care sunt.

Dacă nu înveți să mai pasezi și altora sau chiar să refuzi unele sarcini, te vei trezi cu alte și alte obligații puse pe umerii tăi pe care oricum nu le vei putea duce la îndeplinire, decât sacrificându-ți liniștea, sănătatea, timpul liber.

Acceptă că nu le poți face pe toate, recunoaște că nu poți și ai curajul să spui nu. Nimeni nu te va pedepsi pentru că refuzi diverse sarcini, pentru că nu ai energia sau timpul pentru a le duce la capăt cu succes. Ce rost să te încarci cu mai mult decât poți duce?