NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 29 octombrie – 4 noiembrie 2018

Ce diferite sunt energiile tale pe parcursul săptămânii: ba ești plin de entuziasm și te aprinzi ca o torță, ba te stingi peste noapte și nu mai ai chef de nimic.

Dacă simți o ușoară apatie sau un oarecare dezinteres față de o acțiune care nu mai dă semne de evoluție, de la o vreme, nu renunța la ea, totuși. Nici nu știi cum apare o scânteie nouă care reaprinde totul, curând, ca atare nu trebuie să abandonezi niciun plan care nu mai aduce nimic nou în viața ta.

Îl treci pe linie moartă, o perioadă, ca, atunci când condițiile vor fi din nou favorabile progresului, să-l scoți de la naftalină și să te ocupi de el. Acum poate ești un pic plictisit, comod, nu mai ai energie să te implici, dar nu mai e mult până ce vei lua totul de unde le-ai lăsat. Ia deci o pauză, e binevenită!


Horoscop 2020 toate zodiile