NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2019

Horoscopul saptamanii CAPRICORN


SAPTAMANA 29 aprilie – 5 mai 2019

Fii cu băgare de seamă în orice acțiune care implică un risc oricât de mic. De fapt, nu înseamnă că te poți aștepta la surprize neplăcute la tot pasul, dar dacă pornești ceva doar cu temeri, cu restricții, cu nu pot, cu n-o să meargă, culmea, chiar așa va fi!

Gândirea negativă strică tot, deci aici trebuie să lucrezi tu cel mai mult, la controlul cuvintelor care sună nefast, la ținerea în frâu a bețelor puse chiar de tine în roate. Cât timp spui chiar tu că nu se poate, atunci chiar nu se poate! Parcă cineva își bagă coada acolo și-ți dă peste cap toate planurile ca, la final, să spui, trist și dezamăgit, ”știam eu că așa o să se întâmple”.

Ia schimbă polaritatea gândurilor tale și pornește orice plan cu ”totul o să meargă”, ”totul va fi bine”, ”pot și știu”, și, ca prin minune, orice influență nefastă se va risipi ca prin farmec.

Vor încerca destui să-ți taie elanul și să-ți spună: imposibil, dar tu luptă cu propriile piedici și cu cele venite de la alții – care numai binele nu ți-l vor! – și arată-le că, dacă tu crezi cu tărie în succes, e doar o chestiune de timp până ajungi acolo! Orice se poate, repetă asta!