NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 28 ianuarie -3 februarie 2019

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 28 ianuarie – 3 februarie 2019

Nu e o săptămână oarecare, cuvântul ”greu” te va însoți în multe din sarcinile la care îți vei aduce contribuția. Lucrurile ies, dar cu un consum de energie și de voință mai mare ca alte dăți. Piedicile apar la tot pasul, dar nu te vor opri din elan, ci dimpotrivă, te vor ambiționa să insiști și să lupți cu aceste condiții potrivnice.

Vei duce o mare povară pe umeri, deci să nu te mire că totul înaintează mai anevoios, dar important e că înaintează totuși, nu dă înapoi. Vei fi mândru de tine că vei ajunge la roadele visate, chiar dacă e mai greu, deoarece succesele acestei perioade vin după zile întregi de muncă și efort.

Vei da piept cu tot felul de obstacole în calea ta: cu amânări, refuzuri, critici, cârcotași, oponenți, rivali, contradicții, uși trântite în nas, oameni surzi la cererile tale, dispute, întârzieri, ocolișuri, vino mâine, nu acum… dar nu te vor opri ele pe tine! Ești dat afară pe ușă? Intri pe fereastră! Îți aduni forțele și insiști a doua oară și mai și!