GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscopul saptamanii 25 iunie – 1 iulie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 25 iunie – 1 iulie 2018

Uneori lucrurile nu merg atat de repede sau atat de bine pe cat ti-ai dori, ci mai apar si piedici, si amanari, si intoarceri din drum. Dar chiar daca simti ca nu faci pasi prea mari in evolutia ta lenta, te poti folosi de informatiile care ajujng acum la urechile tale.

Da, poate nu esti intru totul de acord cu ele, nu sunt compatibile cu principiile tale, dar, vrei – nu vrei, le ieiti ca atare. Succesul viitor mai necesita si compromisuri pe parcurs, ca atare asta trebuie sa faci si tu acum. Sa spui da la o propunere pe care, altadata, ai fi refuzat-o din start, doar pentru ca simti, totusi, ca, mai devreme sau mai tarziu, ea va avea efectele dorite.

Schimbi planurile din mers si accepti oferta facuta, doar pentru a trece la etapa urmatoare. Vei fi multumit candva ca ai acceptat sacrificiul.