GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscopul saptamanii 18-24 iunie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 18-24 iunie 2018

Ți se face, finalmente, dreptate deci ai toate motivele să fii mândru de tine. Ai urmat doar căile corecte, nu te-ai abătut de la reguli și de la legi, iar acum culegi roadele muncii tale cinstite. Nu poți să nu jubilezi, măcar un pic, în fața inamicilor care au făcut tot posibilul să te abată de la calea cea dreaptă, dar tu ai continuat să faci totul ca la carte, așa cum se cuvine, iar acum rezultatele se văd.

Ai numai motive de satisfacție în fața celor care au încercat să atingă succesul pe căi lăturalnice și prin metode incorecte, pe când tu ai luptat pentru adevăr, iar lucrurile și-au arătat adevărata față în cele din urmă.

Poți avea câștig de cauză în orice fel de conflict, de competiție, de comparație între bine și rău, dai la o parte rivalii și te bucuri pe deplin de reușită. Data de 20 poate fi ziua adevărului!