GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscopul saptamanii 11-17 iunie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 11-17 iunie 2018

Chiar și veștile care cad ca o bombă în calea ta au rolul lor, pentru că și ele fac parte din lecțiile vieții. Și săptămâna aceasta ai putea avea parte de un eveniment cu un impact emoțional major, care te poate face să treci de la o extremă la alta peste noapte – de la râs la plâns, de la plus la minus, de la bucurie la panică – dar nu e prima oară când treci prin așa ceva. Ai mai trecut și altădată și vei ști să-ți recapeți imediat echilibrul, fără a te crampona de efectul surpriză care-ți dă peste cap planurile.

Posibil să te fi implicat într-o acțiune doar așa, ca să vezi ce iese, ca un simplu experiment, și descoperi că n-a mers, dar măcar ești mulțumit că ai încercat, chiar dacă nu a avut efectele scontate. Poți povesti și altora din experiențele tale eșuate, pentru că ar putea învăța și ei multe de la tine.

Pe 16 iunie te poți aștepta la un moment cu emoții extreme, sus-jos, cald-rece.