GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 24-30 septembrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 24-30 septembrie 2018

Gata, îți spui, nu mai fac compromisuri, nu mai renunț doar eu iar și iar pentru a face altora pe plac. Te ridici pentru drepturile tale cu un dram de tupeu, pentru că, recunoaște, ai tot stat la cheremul altuia care a început să profite de bunătatea ta și-ți tot cere… și-ți tot cere, dar tu cât mai ai de dat?

E timpul să spui stop, să închizi robinetul de bunăvoință și de generozitate, și să descoperi că ai și tu nevoile tale, dorințele tale, ambițiile tale și, la urma urmei, chiar mândria ta și nu poți, la nesfârșit, să faci ce-ți cere altul care nu ți-e cu nimic mai presus!

Sigur, de câte ori te vei ridica pentru ce ți se cuvine, vei lăsa cu gura căscată pe cel care a beneficiat până acum de favorurile tale, dar ce rost are să-i tot alimentezi tu lui dorințele? Ce-ar fi să întorci un pic foaia și să spui: hei, și eu am drepturi!