GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 24-30 decembrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 24-30 decembrie 2018

Când un plan nu duce acolo unde sperai, nu trebuie nici să aluneci spre mâhnire, nici spre abandon, ci să cauți imediat căi de ieșire din impas. Sigur există o altă variantă mult mai bună, de aceea rămâi pe fază. Folosește-te de creativitatea ta debordantă pentru a schimba macazul din mers, pentru că nu se închid aici toate drumurile. Poate da, unul nu mai duce nicăieri, dar nu e un capăt de țară!

Există alt sens, poate mai bun, poate mai ușor, care merită încercat, de aceea poți merge, la o adică, și pe mai multe căi simultan, ca să fii sigur că măcar dintr-o direcție tot iese ceva. Aruncă deci mai multe undițe în lac, să vezi de care se prinde ceva, și nu miza totul pe o singură carte. Vezi câte opțiuni ai la dispoziție și folosește-te de ele.