NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN. Horoscopul saptamanii 23-29 iulie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 23-29 iulie 2018

Te-ai bazat pe o relație în care aveai maximă încredere, o așezasei în centrul vieții tale și îi dedicai toată energia ta, dar din păcate surprizele neplăcute pot apărea pe nepusă masă.

Nici nu știi cum toate planurile pe care ți le-ai făcut cu partenerul – indiferent ce fel de parteneriat este: de afaceri, de distracție, de viață – sunt date peste cap de o situație nedorită care te lasă fără replică. Orice fel de separare este posibilă acum, de la încheierea bruscă a unei colaborări, de la pierderea unui contract ce părea să meargă bine până la – cine știe? – chiar ruptura unei relații de suflet ce părea să evolueze bine.

Nu băga mâna în foc pentru nimeni, numai de tine poți fi sută la sută sigur, pentru că celălalt poate avea alte gânduri care ți-ar putea provoca suferințe, fii deci rezervat față de oricine!