NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 22-28 octombrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 22-28 octombrie 2018

Deși lumea știe despre tine că ești maturitatea întruchipată, adu-ți aminte de un refren: să nu uiți să te joci… câteodată! Nu trebuie să le iei pe toate atât de în serios, pentru că așa uiți să respiri, să zâmbești, să vezi și altceva decât sarcini și datorii și probleme.

Uită, pentru câteva zile, de grijile vârstei tale și fii… copil! Sigur mai e un copil interior acolo, în suflet, care vrea să se simtă liber, dar l-ai înăbușit în griji și responsabilități de om mare. Dacă ai găsi un motiv oricât de mic de a te distra, de a râde, de a face șotii de copil, ai vedea că viața e și ușoară și frumoasă.

Dacă ai și tu copiii tăi, ei pot fi instrumentul cel mai accesibil pentru a te cobori și tu la nivelul lor și a fi ca și ei. Așa-i că-ți lipsea puțină ”copilăreală”?