NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 22-28 aprilie 2019

Horoscopul saptamanii CAPRICORN
SAPTAMANA 22-28 aprilie 2019

Iubirea ta capătă consistență, depășești faza de îndrăgostire, când tot ce zboară se mănâncă. A venit vremea angajamentelor, a promisiunilor concrete, a planurilor comune. Nu vor rămâne doar la stadiu de simple vise, ci chiar veți începe amândoi să construiți ceea ce promiteți.

Încrederea, fidelitatea, loialitatea stau la baza relației voastre și sunt cele mai solide valori pe care veți reuși amândoi să ridicați un edificiu durabil care să vă împlinească. Nu te grăbi, însă: acceptă faptul că și iubirea e un proiect de durată, care trece prin mai multe etape de proiectare, de fundamentare, de formare, de consolidare, de schimbare și de reconstrucție, deci ia-o încet, pas cu pas.

Cât timp încrederea rămâne la cote maxime între voi doi, nu ai de ce să-ți faci griji. Acum ești prins într-o etapă de lungă durată, e momentul acela în care puneți cărămidă peste cărămidă, deci până vei vedea ridicată această ”casă”, mai e! După aceea veți putea trece la următoarea fază din proiect, dar deocamdată concentrează-te serios pe sarcinile care îți revin în acest stadiu al relației voastre.

Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria