NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 21-27 ianuarie 2019

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 21-27 ianuarie 2019

Uneori, problemele sunt exact motivația care te scoate dintr-o zonă sumbră, deci, dacă ceva n-a ieșit bine, dacă ai o suferință pe suflet, folosește-te de energia pe care ți-o insuflă acel sentiment.

Din durere se poate naște o decizia majoră care te duce într-o altă direcție. Din dezamăgire apare stimulentul care te trimite pe alt nivel. Un șut în spate e un pas înainte, nu așa se spune? Ca atare nu te împovăra inutil cu starea de disconfort emoțional în care alții ar zace triști și pesimiști, ci folosește așa-zisul eșec ca sursă principală de energie către o mare schimbare.

Din adâncul tău vine furtuna de idei și de decizii care te vor propulsa  exact acolo unde e mai bine pentru tine. Pune degetul pe rană! Da, poate doare pe moment, dar după aceea te obligă să treci la acțiune!