NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 20-26 august 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 20-26 august 2018

Te simți blocat într-un punct mort din care nu vezi nicio ieșire, simți că nu există cale de rezolvare și mai bine lași lucrurile așa cum sunt, fără a mai întreprinde nimic.

Da, poate o pauză de câteva zile în care să nu te mai zbați, nu ar strica, pentru că acea pauză are rolul de a decanta lucrurile ca să le vezi apoi dintr-o altă perspectivă. Direct implicat în miezul acțiunii, vâslești și vâslești în van și nu faci decât să tulburi și mai tare apele, or dacă lași o vreme barca în derivă, fără să-i mai imprimi nicio direcție, acele apele se vor sedimenta și vei începe să vezi deja orizonturile.

Uneori e bine să nu le știi tu pe toate dinainte, să nu stabilești sensul dinainte, bătut în cuie, ci să lași lucrurile să curgă cum vor ele, până se clarifică situația. Fă și tu la fel acum, privind de pe margine… sau chiar fără să mai privești deloc!