GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 18-24 februarie 2019

Horoscop saptamanal Capricorn


SAPTAMANA 18-24 februarie 2019

Iubirea e frumoasă, caldă, dar nu întotdeauna sinceră. Chiar și tu mai spui uneori lucruri neadevărate iar partenerul omite și el de multe ori adevărul, dar uneori e nevoie de un dram de ipocrizie pentru a-i face celuilalt pe plac.

A fi foarte sincer și direct, nu e întotdeauna cea mai bună cale de a ajunge la inima cuiva, pentru că în iubire chiar și minciunele frumoase au rolul lor, acela de a te face să te simți bine. Crezi în ele, că doar așa e iubirea, dar nu ridica totuși castele din iluzii și vise amăgitoare, ca să nu te trezești într-o zi la realitate și să suferi.

Da, spune-i celuilalt ce și-ar dori să audă, chiar dacă nu e chiar adevărul gol-goluț, dar fă-o cu perdea, nu-l aburi cu minciuni imense, că așa nu-l ajuți cu nimic. Pune-te în pielea lui și gândește-te ce ți-ar plăcea mai mult? O minciună frumos ambalată sau un adevăr franc, așa cum e el?

Mare atenție deci la declarații de dragoste false, la promisiuni deșarte, la lingușeli și vorbe pompoase, dar care nu exprimă adevăratele tale sentimente. Așa cum partenerul poate cădea ușor în plasa unor vorbe dulci, la fel poți pica și tu în capcană!