GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 15-21 aprilie 2019


SAPTAMANA 15-21 aprilie 2019

Ai nevoie doar de un impuls ca să dai startul în trombă unui proiect nou și important. Singur, poate ți-ar fi mai greu, de aceea aștepți de undeva să apară acel sfat, acel pont, acea idee strălucită care să te motiveze într-atât de mult încât să nu mai poți sta locului.

Norocul tău vine prin intermediul unei persoane care apare exact la momentul potrivit pentru a-ți aprinde motoarele. Posibil să se nască de aici o cooperare bună, fiind un proiect comun, în care fiecare vine cu alte resurse și cu alte instrumente. El vine cu ideea, cu propunerea, cu invitația ca tu să i te alături, iar tu intri în joc cu imense doze de energie și de ambiție pentru ca acel plan comun să pornească, să evolueze și să ajungă la succes foarte repede.

Aici trebuie să lucrezi tu cel mai mult, la găsirea celui mai bun tovarăș care să-ți dea din nou chef de muncă, de schimbare, de acțiune, care să te scoată din zona ta de confort sau poate chiar dintr-un blocaj din care simțeai că nu mai ieși. Fii deci pregătit pentru un start în doi care va deschide o etapă nouă în viața ta!