GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 13-19 august 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 13-19 august 2018

E o săptămână foarte contradictorie, în care ai parte și de lumină și de întuneric concomitent. Ba simți nevoia să te retragi în lumea ta, singur, în liniște, ba rupi granițele și ieși afară, să te bucuri de oameni. Treci de la o extremă la alta peste noapte, încât poți numi săptămâna aceasta una dintre cele mai capricioase din ultima vreme.

Nici tu nu știi cum să gestionezi furtuna de emoții și stări diametral opuse, deci ai grijă cum te comporți. Fiecare atitudine se potrivește într-un anumit cadru, în anumite situații, și acțiunea și pasivitatea, și și energia și repausul, în împrejurări adecvate. Treci de la plus la minus, și invers, de câteva ori, deci, tocmai pentru că știi că ești atât de oscilant, trebuie să ții sub control aceste stări.

De luni până duminică vei schimba polaritatea gândurilor, acțiunilor și emoțiilor de câteva ori.