GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 12-18 noiembrie 2018

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 12-18 noiembrie 2018

DA, opune-te celor care au impresia că numai ei le știu pe toate sau numai ei au dreptate sau că ar fi cu ceva mai presus. Uneori, a fi recalcitrant, încăpățânat, negativist, nu e chiar așa de rău, ba chiar poate fi un avantaj, pentru că așa arăți că ai o opinie fermă și nu accepți să fie ignorată. Vei dezaproba sus și tare un aspect cu care nu poți fi de acord, care contravine unor reguli, care e împotriva unor legi, deci, dacă tu descoperi pe undeva ceva care nu e just, spune-o  fără frică.

Uneori, poți fi chiar singur împotriva tuturor, dar convins că faci bine ceea ce faci, deci la fel și acum, devii oponentul cel mai curajos care spune nu când toată lumea dă din cap aprobator în fața altora mai puternici. De ce să accepți ce spun alții când tu știi foarte bine că nu au dreptate? Învață deci să mai spui și nu!

NU participa la acele acțiuni pe care nu le aprobi, găsește scuze ca să ieși din mediile în care nu te poți integra, ca să scapi de diverse sarcini cu care nu poți fi de acord sau pe care nu le poți face din principiu. Nu trebuie să spui întotdeauna prezent la diverse invitații care vin spre tine, ci poți refuza cu diplomație – sau cu agresivitate, depinde de situație – ca să nu îți asumi ceva în care tu nu crezi.

Vei spune nu multor activități la care alții participă fără să ezite – sau fără să aibă încotro – dar tu ai principii ferme și nu le încalci. De ce să faci compromisuri sau de ce să accepți ceva ce nu poți accepta?


OBSIDIAN NEGRU FULG-DE-NEA MAHON