GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 11-17 martie 2019


SAPTAMANA 11-17 martie 2019

Inima ta se împarte în două și nu știi cum să gestionezi ceea ce simți. Poate sunt două lucruri la care ții la fel de mult și știi că va veni ziua când va trebui să dai prioritate doar uneia sau alteia. Poate iubești două persoane în același timp și e îngrozitor de greu, pe de o parte, să spui ceea ce simți, și pe de altă parte să iei și o decizie.

Ce e de făcut când în calea ta apar în același timp două șanse la fel de frumoase și de bune? Le poți valorifica pe amândouă? Greu de crezut… pentru că nu poți juca pe fouă fronturi, nu poți cânta la două piane, nu poți lucra la două strunguri deodată, nu-i așa? Deci va trebui să faci un efort să restabilești echilibrul în inima ta.

Să renunți la una din variante? E foarte greu, dar nici să le cari după tine simultan nu se poate, deci încearcă să cântărești care dintre ele contează acum cel mai mult în inima ta. O vreme vei sta blocat în intersecție, privind spre ambele direcții, dar nu poți sta mult timp așa. Nu poți sta în două luntri, deci, trebuie să te hotărăști. Ori, ori?