NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN * Horoscopul saptamanii 11-17 februarie 2019

Horoscop saptamanal Capricorn
SAPTAMANA 11-17 februarie 2019

Luptă, nu te lăsa, fii tare, fii ambițios, înarmează-te cu tot arsenalul necesar victoriei, pentru că ai toate șansele să ieși învingător din orice confruntare de forțe. Te folosești de instrumente corecte, ce au la bază adevărata ta valoare, și pentru că faci totul ca la carte, tu vei câștiga orice competiție. Combativitatea ta e la cote maxime acum, și nu te lași până nu pui mâna pe roadele visate.

Poți trece prin tot felul de momente în care e nevoie de mai multă voință, de ambiție, de dat din coate… de agresivitate (în sensul bun al cuvântului) și dacă te implici în luptă, tu vei fi printre fruntași.

Dacă ai de dat examene, dacă participi la vreun concurs cu scopul obținerii unui succes deplin, hai, acum e momentul să te implici trup și suflet, pentru că șansele de a atinge apogeul sunt cele mai mari. Poți ieși primul din orice cursă, deci pune mâna pe arme și la luptă!