GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce cadou i-ar placea unui nativ in zodia Scorpionului?

Cadouri pentru ScorpionFiecare zodie are o predispozitie spre anumite obiecte, ca atare, daca vrei sa ajungi repede la inima lui, ar fi bine sa tii cont de aceste detalii cheie.

Idei de cadouri pentru un Scorpion


E un ciudat, deci sa nu te mire ca lui ii plac cartile cu subiecte de groaza, cartile de mister, cartile de spionaj, sau cartile politiste despre crime si criminali, deci o colectie Agatha Christie – sau altceva mai modern – ar fi pe placul lui. Sau daca tot e vorba de carti, nu uita ca e un magician din fire, deci Harry Potter ar putea fi un personaj preferat!

S-ar putea sa ii placa obiectele vechi, mai bine zis relicvele arheologice, pentru ca, in adancul sufletului, el e un cautator de comori, deci daca ar avea acasa ceva care sa ii inspire lui ca detine o comoara, ar fi pe placul lui.

Hm, erotismul e la loc de cinste la un Scorpion, deci ar fi incitat de un set de carti sau filme erotice, de obiecte cu asemenea profil, cum ar fi lenjerie intima sau diverse ”jucarii” cu tenta erotica.

 

E innebunit dupa metafizica si esoterism, de tot ce tine de vieti anterioare, de karma, de ce e dincolo de moarte, de magie si ocult, deci ar fi incantat sa primeasca obiecte cu tenta esoterica , talismane si amulete, pietre norocoase, horoscop personal, pentagrame, simboluri cu yin si yang, sau carti despre reincarnare, paranormal, moarte, magie, vrajitorie, spiritism, mistere, carti de tarot, glob de cristal, articole magice. 

Tare ii place sa scotoceasca, sa iscodeasca, sa cerceteze, sa urmareasca tot ce misca, deci poate fi genul de om caruia ii place sa disece totul, deci are nevoie de un microscop, sa sa urmareasca ce fac vecinii, si atunci un binoclu nu i-ar strica…

Daca vrei sa-l inviti la un restaurant, gandeste-te la un loc intim, ascuns, invaluit in mister – eventual nu-i spune nimic, pentru ca secretul il incita si mai tare – bizar, care ii inspira eventual si ceva fiori de frica… un loc neobisnuit, cum ar fi pe o terasa cu privire spre cimitir sau in castelul lui Dracula, mm?

Poate ii plac sporturile extreme, deci te poti gandi la obiecte din aceasta sfera.

Alte idei: obiecte ce prezinta scorpioni, pesti, scoici, mamifere acvatice, pasari de apa, pisici, broaste, lebede, broaste testoase, ursi, delfini, foci.

Culorile favorite sunt grena, brun, negru, bleu-vert.

Incantat ar fi si cu colectii de pietre natur, decoratiuni sau bijuterii care contin pietrele semi-pretioase caracteristice.

Cristalele Scorpionului – Ce cristale sa porți pentru noroc și protecție?