GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Primeste cadoul nostru la relansarea siteului ACVARIA
Azi 16 aprilie 2018, cu bucurie anuntam

RELANSAREA SITEULUI ACVARIA

Siteul www.acvaria.com exista pe net din 1999 si de atunci a cunoscut mai multe forme.

Acum venim cu un nou concept:


ACVARIA
Good Life Magazine

Revistă de viată bună si bunăstare, pentru trup, minte, suflet si spirit. Pentru explorarea trecutului, prezentului si viitorului. Pentru descoperire de sine, dezvoltare, evolutie, ascensiune, împlinire. Cu iubire de viata, de om si de natură.  Cu respect pentru destin si dorintă de schimbare în mai bine. După voia Domnului si cu libertatea vointei.


Multe ARTICOLE noi, multe DOMENII noi…

si vor aparea multe altele, pentru ca acest site este actualizat permanent.

In plus – ce e mai important! – siteul poate fi acum accesat usor SI DE PE TELEFON SAU TABLETA, prin design mobile friendly!Dar acum, la relansare, nu oferim doar un site nou, ci si un…

CADOU

O sesiune fulger de mesaje scurte oferite de Acvaria

Intra pe Facebook, cauta anuntul de lansare postat in pagina si scrie la comentarii CADOU.

Concentreaza-te la tine si la viata ta in momentul cand intri in legatura cu noi, scriind la comentarii. Astfel, mesajul pe care il vei primi  poate fi chiar un raspuns de Sus la intrebarile care te framanta acum!

In zilele care urmeaza,  tinand cont de ordinea cronologica a mesajelor primite, Acvaria va raspunde cu un mesaj simbolic primit de la Univers special pentru tine.

INTRA ACUM


Iti multumim ca ne-ai fost alaturi inca din 1999 si ne bucuram daca vei mai ramane alaturi de noi multi ani de acum inainte!

Anunta pe toata lumea de relansarea sitelui www.acvaria.com distribuind orice articol ti se pare interesant in retelele sociale (gasesti iconurile in fiecare pagina)

Nu uita de multele oferte GRATUITE pe care ti le oferim in pagina SERVICII.