GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Cum o duc BERBECII cu banii si creditele?

Fiecare zodie este croita dupa un anumit sablon pe toate planurile existentei. Fie ca e vorba de cariera, comunicare, casnicie sau bani, nativul unei zodii se incadreaza intr-un anumit portret robot care se poate regasi – macar partial – la nativii aceleiasi zodii, diferentele fiind date de configuratia astrala personala la nastere. Dar, privind la modul general, fiecare zodie isi pastreaza trasaturile native in tot ce face: in modul de a-si castiga existenta, de a investi, de a cheltui si chiar si de a face un credit la banca.

Iata cum priveste fiecare zodie finantele:

BERBECUL este una din zodiile cele mai calculate si motivate financiar, se implica serios in munca si are rabdare sa acumuleze in timp.

Atunci cand vrea un credit bancar, devine ceva mai aventuros si se poate implica si in credite hazardante, fara masuri de precautie, chiar riscante. El se bazeaza pe principiul “totul sau nimic”, deci poate pierde sau poate castiga.

Poate trece de la plus la minus peste noapte, fiind jucatorul perfect in speculatii financiare periculoase, dar si cel mai predispus spre mosteniri si castiguri din surse ciudate. Dar chiar daca pierde tot, isi poate reveni spectaculos, luîând-o de la zero.

Este dispus sa faca imprumut la banca mai ales pentru: actiuni legate de sanatate (operatii chirurgicale costisitoare, de ex), cheltuieli de judecata, cheltuieli de inmormantare, speculatii financiare riscante (bursa, de ex).

Riscuri: este printre cei mai predispusi la criza financiara actuala. Pluto formeaza, pe parcursul urmatorilor ani, cuadraturi cu zodia sa.